Seçkin Üye
abartmasak yemıyoruz 50 yorumu anca ban atıyor dıye yaparlar sadece merak ettıgım o abartmasak bıle ban yıyormuyuzknk her hilenin sonu ban dır.
reyiz hileyi kullandıysan yazabılırmısın çünkü hileyi kullanmamıs gıbısındeher hilenin sonu bandır diye birsey yok kanka safe legit oynarsan aimbot falan açmadan sadece esp röntgen le oynarsan asla ban yemessin o senin oynayıs tarzıan bagla iyi geceler.
seçkin üye olmak için niye bu kadar uğraştın onaylı üye neyine yetmiyorduben 300 yorum yapmak ıcın 3 gunumu verdım yorum yapa yapa herkeze yardım ede ede başım agrıdı çok sacma olmus 50 yorum olma olayı hile ban atıyormu atıyorsa gırmıycem ona gore cunku bos yere 50 yorum yapılmaz dıye dusunuyorum (Ban atıyormu?)
bence burası cunku ban atıyormu dıye sordum parantezı okudostum bence bu konunun yeri bu degil bilgin olsun
seçkin üye olmak için niye bu kadar uğraştın onaylı üye neyine yetmiyordu
zamanında seckın uyelere ozeldıde ondan en az seckın uye olman lazımseçkin üye olmak için niye bu kadar uğraştın onaylı üye neyine yetmiyordu
pubg lite su an oynamaktayım istersen gel beraber oynayalım pubg lite için ayrıca 50 yorum yetiyor ben 11 12 lvl im oynarkene speed açıyorum aimbot falan daha 1 gün bile ban yemedimabartmasak yemıyoruz 50 yorumu anca ban atıyor dıye yaparlar sadece merak ettıgım o abartmasak bıle ban yıyormuyuz
dediklerine gore belli etmedne oynarsan mesela auto dodge yi kapatırsan arada ban yemiyormussun oyle gordm bi yorumdaabartmasak yemıyoruz 50 yorumu anca ban atıyor dıye yaparlar sadece merak ettıgım o abartmasak bıle ban yıyormuyuz
saol aradıgım yorum sonunda cevabımı aldım sorumundediklerine gore belli etmedne oynarsan mesela auto dodge yi kapatırsan arada ban yemiyormussun oyle gordm bi yorumda
iyi o zaman iyi oyunlar.saol aradıgım yorum sonunda cevabımı aldım sorumun
biz oynayamıyor önce onaylı üye olmamız gerekiyor bizim şafak yetmiyorpubg lite su an oynamaktayım istersen gel beraber oynayalım pubg lite için ayrıca 50 yorum yetiyor ben 11 12 lvl im oynarkene speed açıyorum aimbot falan daha 1 gün bile ban yemedim
şuan hile çalışıyor mu sizde? Ben 10 gündür falan kullanıyorum ama şuan çalışmıyor.pubg lite su an oynamaktayım istersen gel beraber oynayalım pubg lite için ayrıca 50 yorum yetiyor ben 11 12 lvl im oynarkene speed açıyorum aimbot falan daha 1 gün bile ban yemedim
aga kesinlikle dogru demiyorum sadece 1 yorumda gormustum haberin olasaol aradıgım yorum sonunda cevabımı aldım sorumun
ona gore denıycem ban muhabbetı ve calısmama muhabbetı yojsaşuan hile çalışıyor mu sizde? Ben 10 gündür falan kullanıyorum ama şuan çalışmıyor.
tesekkurler bılgılendırdıgın ıcınaga kesinlikle dogru demiyorum sadece 1 yorumda gormustum haberin ola
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?