Onaylı Üye
hocam konuyu okuyorum kendi yorumumu yazıyorum işime yarayan birşey olursa teşekkür ediyorum abartmıyorum ki :S
Tamam deneyip haber verirsen sevinirim bende çalışmıyor çünkü şuan.su an oyuna girmedim ama birazdan girersem yazarım eklersin oyundan KingWathon
sağ üstte isminin üstüne tıkla görünüyor oradaYapılan yorumların sayısını nereden görüyoruz? Ve kendiliğinden onaylanıyormu bilen varmı
pubg lite hilesi miTamam deneyip haber verirsen sevinirim bende çalışmıyor çünkü şuan.
Eğer bu şekilde yorumlar atarsan mesajlar spam olarak sayılır.
- Örnek: teşekkürler, eyw, sağol , çok iyi, alskdlas, calışıyor, mersiiii vb!
- Örnek: Aynı mesajı sürekli olarak yazmak! teşekkürler , teşekkürler gibi!
kendiliğinden onaylanıyormu peki?sağ üstte isminin üstüne tıkla görünüyor orada
Post automatically merged:
pubg lite hilesi mi
yok spam yaptıgın yorumuarka arkaya 2 3 kere yazdım diyelim mesela sen yazdın senin bütün yorumlarını siliyorlar mı ?
arka arkaya 2 3 kere yazdım diyelim mesela sen yazdın senin bütün yorumlarını siliyorlar mı ?
Evet Pubg Lite Hilesisağ üstte isminin üstüne tıkla görünüyor orada
Post automatically merged:
pubg lite hilesi mi
çalışıyor mu hocam haber verirsen çok güzel olurEvet Pubg Lite Hilesi
tamamdır...Tamam deneyip haber verirsen sevinirim bende çalışmıyor çünkü şuan.
tamam hocam eyvallahÇalışıyor
ben çok yedim hocam sıkıntı yapmapupg lite ban yiyen varmı
Arkadaşım yorum sayın 43, hileyi kullanamıyorsun bile şuan. Çalışıp çalışmadığını nereden biliyorsun da çalışıyor diye yorum yapıyorsun?Çalışıyor
Kanka pubg de legit oynuyorum sadece esp as kademeyim şuan fatih bitirdim önceki sezon sıkıntı yok legit oynarsan kill almaya oynama uzaklardan oyna son adamlara dal öylereyiz hileyi kullandıysan yazabılırmısın çünkü hileyi kullanmamıs gıbısınde
titan çalışıyor mu hocamArkadaşım yorum sayın 43, hileyi kullanamıyorsun bile şuan. Çalışıp çalışmadığını nereden biliyorsun da çalışıyor diye yorum yapıyorsun?
merak etme reportluyorum ben onları sende reportlaArkadaşım yorum sayın 43, hileyi kullanamıyorsun bile şuan. Çalışıp çalışmadığını nereden biliyorsun da çalışıyor diye yorum yapıyorsun?
1 saate 2 saate kadar verırler rolunubeyler acaba 50 yorumdan sonra hemen aktif oluyormu hile onaylı üye olmak falan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?