25 May 2020 #61 mavikral M EngineerMode Onaylı Üye Katılım 25 Şub 2016 Mesajlar 51 Tepki puanı 3 Ödüller 8 10 HİZMET YILI mero olabilir' Alıntı: ben çok yedim hocam sıkıntı yapma Genişletmek için tıklayın ... şu ana kadar kullanmadım macro falan ama son gelen hilede ban çok düşük diyorlar
mero olabilir' Alıntı: ben çok yedim hocam sıkıntı yapma Genişletmek için tıklayın ... şu ana kadar kullanmadım macro falan ama son gelen hilede ban çok düşük diyorlar
25 May 2020 #62 dolunayygt D Üye Katılım 18 Haz 2019 Mesajlar 18 Tepki puanı 3 Yaş 37 6 HİZMET YILI komodoejder' Alıntı: ben 300 yorum yapmak ıcın 3 gunumu verdım yorum yapa yapa herkeze yardım ede ede başım agrıdı çok sacma olmus 50 yorum olma olayı hile ban atıyormu atıyorsa gırmıycem ona gore cunku bos yere 50 yorum yapılmaz dıye dusunuyorum (Ban atıyormu?) Genişletmek için tıklayın ... Abicim bazı insanlar öyle kullanıyorki hileyi ben bile banlarım yani
komodoejder' Alıntı: ben 300 yorum yapmak ıcın 3 gunumu verdım yorum yapa yapa herkeze yardım ede ede başım agrıdı çok sacma olmus 50 yorum olma olayı hile ban atıyormu atıyorsa gırmıycem ona gore cunku bos yere 50 yorum yapılmaz dıye dusunuyorum (Ban atıyormu?) Genişletmek için tıklayın ... Abicim bazı insanlar öyle kullanıyorki hileyi ben bile banlarım yani
25 May 2020 Konuyu başlatan #63 komodoejder K Seçkin Üye Katılım 19 Mar 2017 Mesajlar 338 Tepki puanı 6 Ödüller 7 Yaş 22 9 HİZMET YILI Wathon Incredible' Alıntı: tamamdır... Genişletmek için tıklayın ... sekmeme sıkıntı yaratırmı
25 May 2020 #64 Wathon Incredible W Bu Ne Hız MÜBAREK Onaylı Üye Katılım 23 Haz 2019 Mesajlar 148 Çözümler 1 Tepki puanı 27 Ödüller 4 Yaş 23 6 HİZMET YILI komodoejder' Alıntı: sekmeme sıkıntı yaratırmı Genişletmek için tıklayın ... oyun içi açarsan hiç bir sıkıntı olmaz ne crash ne ban hiç güvenebilirsin
komodoejder' Alıntı: sekmeme sıkıntı yaratırmı Genişletmek için tıklayın ... oyun içi açarsan hiç bir sıkıntı olmaz ne crash ne ban hiç güvenebilirsin