Onaylı Üye
2.30 Belkide 3 saat boyunca millete yardımcı oldum boş yorumlar atmadım 50.yorumu yazdığım an 41 yorum oldu şimdi ne yapicam yeniden 50 yoruma'mı varmam lazım
gereksiz atmamak için saatlerdir millete yardım ediyorum gereksiz mesaj atmadımbildiğim kadarıyla sadece gereksiz mesajlar siliniyor
vallahi yardımcı oldum millete ama yapcak bişey yok yeniden 50 yorum yapcaz galiba sağlık olsunkonuyla alakasız olunca da siliniyor hocam
aynençok kalmamış zaten hocam![]()
benim 34ten sıfıra çekildi sonra 51den 25e ddüştüaynenama birden saatlerce uğraşıp 41e düşmesi üzdü biraz
Off harbiden kötü bir durummuşbenim 34ten sıfıra çekildi sonra 51den 25e ddüştüartık hepsine dikkat ederek atıyorum
toparladım şimdi ama forumda gezmek hoşuma gitti hiçbir zaman forumlarda mesaj yazma huyum olmamıştı ya da farklı konularda gezme alışkanlığım karantinadan herhalde farklı olan her şey güzel geliyor şuı sıralarOff harbiden kötü bir durummuş![]()
Konu dışı bi yorumun olmuştur veya konu silinmiş olabilir yorumun silindiği zaman bildirim geliyor sanırım veya uyarı yersin2.30 Belkide 3 saat boyunca millete yardımcı oldum boş yorumlar atmadım 50.yorumu yazdığım an 41 yorum oldu şimdi ne yapicam yeniden 50 yoruma'mı varmam lazım