rampage alabilirsin gayet sağlıklıBağlantıları görmek için lütfen Giriş YapBen yukarıdakini düşünüyorum ama pek anlamıyorum o yüzden anlayan birileri vardır diye sormak istedim.
Batarya süresi önemli.
Oyun ve müzik için alıyorum.
Kabloyla uğraşmak istemiyorum ama hem kablolu hem kablosuz olursa da olur.
Renk olarak beyaz ve ya siyah.
Şimdiden tavsiyede bulunan herkese teşekkürler.
Edit 1:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Hocam, şu tür kulaklıklar tercihim. RGB'ye gerek yok. Sade olsun. Link de atarsanız sevinirim.
kablolu almanı öneririm dostum daha uzun ömür içintüm yorumlara baktım. bi çoğu istediğim şekilde değildi ama eyw yine de. opus x ya da kraken i alıcam. kablolu mu kablosuz mu ona göre. konu kilitlenebilir. @DrugOfDragon
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş YapBen yukarıdakini düşünüyorum ama pek anlamıyorum o yüzden anlayan birileri vardır diye sormak istedim.
Batarya süresi önemli.
Edit 1:
Hocam, şu tür kulaklıklar tercihim. RGB'ye gerek yok. Sade olsun. Link de atarsanız sevinirim.
jbl 510 bt aldım, güzel ama kulaklıkları biraz küçük geldi sadece, enim kafam koca olduğundan büyük ihitiammle. teşekkürler.Bağlantıları görmek için lütfen Giriş YapBen bunu kullanıyorum fps oynuyorsan işe yarar ama muzik için bilmiyorum sadece bi öneride bulunuyorum pc için gayet güzel kablolu malesef
artick 1 al baya kaliteliBağlantıları görmek için lütfen Giriş YapBen yukarıdakini düşünüyorum ama pek anlamıyorum o yüzden anlayan birileri vardır diye sormak istedim.
Batarya süresi önemli.
Edit 1:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?