nedense benim de rahmetli levent kırca'nın zam sikeci geldi aklımaKemal Sunal ın zama zam videosu geldi aklıma
Herşeye zam var zaten bı video vardı seninde zamına korum seninde zamına korum diye o aklıma geldi.Arkadaşlar teknoloji mağzasında çalışıyorum şu anlık ve Pazartesiden itibaren 2000 TL üzeri bütün telefonlara 500 TL zam gelecek (kesin bilgi) bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Son gelen gereksiz zamların ülkemize getireceği tepki ne olacaktır hadi tartışalım.
artık nasır tuttu hissetmiyoruz 1 yıl oldu pc yenileyecem daha doları bekliyorum ben bekledikce artıyor elektronikten yana ülkecek zaten hiç yüzümüz gülmedi 2013 de aldığım telefonu kullanıyorum hala gecen bozulacak gibi oldu ödüm koptu bütçe ayıramıyoruz lüks geliyor artık konu ile alakası yok ama gecen bim e gittim ayıptır söylemesi 1 poşet malzeme ve agzına kadar da dolu değil 50 tl yakın para ödedim ben cocukken 20 tl ile 3 poşet ağzına kadar dolu eve döndüğümü bilirdim neyse havalarda soğuk bu aralar silivri de üşütürüzArkadaşlar teknoloji mağzasında çalışıyorum şu anlık ve Pazartesiden itibaren 2000 TL üzeri bütün telefonlara 500 TL zam gelecek (kesin bilgi) bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Son gelen gereksiz zamların ülkemize getireceği tepki ne olacaktır hadi tartışalım.
artık nasır tuttu hissetmiyoruz 1 yıl oldu pc yenileyecem daha doları bekliyorum ben bekledikce artıyor elektronikten yana ülkecek zaten hiç yüzümüz gülmedi 2013 de aldığım telefonu kullanıyorum hala gecen bozulacak gibi oldu ödüm koptu bütçe ayıramıyoruz lüks geliyor artık konu ile alakası yok ama gecen bim e gittim ayıptır söylemesi 1 poşet malzeme ve agzına kadar da dolu değil 50 tl yakın para ödedim ben cocukken 20 tl ile 3 poşet ağzına kadar dolu eve döndüğümü bilirdim neyse havalarda soğuk bu aralar silivri de üşütürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?