Üye
Sağol Hocam Bir Kenara Yazdım Fakat genede diğer önerileri de bekliyorumAnakart olarak MSI Tomahawk veya Asus Z170 Pro Gaming
Bellek G.Skill RipjawsV 16GB Kit 3000 MHz CL15
İntel Core i7 6700K
Asus GTX 1060 STRİX 6 GB GDDR5 192BIT DX12
Seagate 3,5″ 2TB Barracuda 7200 RPM
Samsung 250GB 850 EVO M.2 SSD
Corsair Carbide Spec Alpha Kasa
SilverStone Tundra Serisi TD03-LITE
Cooler Master G750M 80PLUS güç kaynağı
Eyvallah hocam bunu da Köşeye yazdımşöyle bir sistem önerebilirim;
MSI B350 PC MATE (Anakart)
AMD Ryzen 5 1600 (işlemci)
GSKILL 16GB (2x8GB) Ripjaws V (Ram)
MSI GTX1070 GAMING X 8GB (Ekran Kartı)
CORSAIR Force 240GB LE SSD
SEAGATE 3.5" 1TB Barracuda (HDD)
CORSAIR Carbide Serisi SPEC-ALPHA (kasa)
CORSAIR VS650 650W 80+ PSU
Mesela bana örnek bir link atabilir misin4500'e 1 hafta önce sistem aldım. Teknobiyotik diye bir site ilgileniyorlar ve kargoluyorlar. Kesinlikle ordan al. Kampanyalar var şuan orda. O paralara çok iyi bir hazır sistem alabilirsin.
Arkadaşın belirttiği fiyat aralığına senin dediğin parçaların 3 katı alınabiliyor. Saçma yani senin 2000-3000 bandında bir şey önermen.şöyle bir sistem önerebilirim;
MSI B350 PC MATE (Anakart)
AMD Ryzen 5 1600 (işlemci)
GSKILL 16GB (2x8GB) Ripjaws V (Ram)
MSI GTX1070 GAMING X 8GB (Ekran Kartı)
CORSAIR Force 240GB LE SSD
SEAGATE 3.5" 1TB Barracuda (HDD)
CORSAIR Carbide Serisi SPEC-ALPHA (kasa)
CORSAIR VS650 650W 80+ PSU
Peki Canyasar arkadaşım Sen Ne Önerirsin Acaba ?Arkadaşın belirttiği fiyat aralığına senin dediğin parçaların 3 katı alınabiliyor. Saçma yani senin 2000-3000 bandında bir şey önermen.
2000-3000 TL arası mı 5000Tl bu sistem hatta daha fazlaArkadaşın belirttiği fiyat aralığına senin dediğin parçaların 3 katı alınabiliyor. Saçma yani senin 2000-3000 bandında bir şey önermen.
Nasıl Yani Anlamadım Biraz açıklayıcı konuşur musunuz rica etsemdostum diğer arkadaşların paylaştığı sistemler gayet güzel benim yazmama gerek kalmadı fakat sana şiddetle öneririm ürünler aynı markalı olmasın.
herhangi bir garanti durumu süreyi uzatıyor.
dediğin site üzerinden bende toplama olarak pc satıl aldım gayet ilgili bir satıcı .4500'e 1 hafta önce sistem aldım. Teknobiyotik diye bir site ilgileniyorlar ve kargoluyorlar. Kesinlikle ordan al. Kampanyalar var şuan orda. O paralara çok iyi bir hazır sistem alabilirsin.
dostum fAnakart olarak MSI Tomahawk veya Asus Z170 Pro Gaming
Bellek G.Skill RipjawsV 16GB Kit 3000 MHz CL15
İntel Core i7 6700K
Asus GTX 1060 STRİX 6 GB GDDR5 192BIT DX12
Seagate 3,5″ 2TB Barracuda 7200 RPM
Samsung 250GB 850 EVO M.2 SSD
Corsair Carbide Spec Alpha Kasa
SilverStone Tundra Serisi TD03-LITE
Cooler Master G750M 80PLUS güç kaynağı
hazır yerine kendi ilgilendiğin parçalrı toplsaan ddaha iyi olur bence hazır bazeen pek verimli olmuyor .Forumda alttaki gibi bir konu açıldı bak faydalı olabilir senin için.
https://memoryhackers.org/konular/hermes-m3560t-gaming-bilgisayar.100420/
Şimdi Şöyle söyleyim Bu Konuyu açmamın asıl sebebi o zaten pek fazla sistem yani bilgisayar bileşenlerinden anlamıyorum o yüzden soruyorum hani Ben sadece oyunumu oynarım ve nasıl bir sistem toplamalıyım diye sordum sizeleredediğin site üzerinden bende toplama olarak pc satıl aldım gayet ilgili bir satıcı .
belirtmek istedim.
Post automatically merged:
dostum f
hazır yerine kendi ilgilendiğin parçalrı toplsaan ddaha iyi olur bence hazır bazeen pek verimli olmuyor .
Unlost derken hocam o ne tam olarak anlatabilir misinizUnlost kasalarını bekleyebilirsin çok iyi ve uygun oluyor
aga bir yayıncı kendisi topluyor ve satışa sunuyor adıda unlost kasaları olarak geçiyor youtubeden detaylı olarak bakabilirsinUnlost derken hocam o ne tam olarak anlatabilir misiniz
Uygun olduğunu söyleyemem. Piyasanın 600-700 fazlası oluyor.Unlost kasalarını bekleyebilirsin çok iyi ve uygun oluyor
Tam anlamadım ama tamam araştırıcam Teşekkürler.aga bir yayıncı kendisi topluyor ve satışa sunuyor adıda unlost kasaları olarak geçiyor youtubeden detaylı olarak bakabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?