neden çok iyi diyolarrx 550 alma kesinlikle 1650 veya 1650 super al
bi araştırıyım onukanka unlost eco v2 var 5200 lira felan baya iyi bende var tavsiye ediyorum
çok pahalı ama neyse 1 kere vercez parayı. nerden alıyım önerin varmı550 kurtarmaz senelerdir bu piyasadayım net tutum 1650 alabilirsin.
sistem iyi görünüyor ama işelmciden kısıp ekran kartını yukselt derim işlemcin yerine r3 3100 ekran kartınada 1650 vs al derim
bence işlemciden kısma kesinlikle bende böyle hatalar yaptım az sabır et üstüne para koy al kesinlikle işlemciden kısma
anakart iyimi önerebilecegin varmı550 kurtarmaz senelerdir bu piyasadayım net tutum 1650 alabilirsin.
biraz daha zorlayıp 6000 yapıcam ekran kartı içinEkran Kartı Kötü Seçim Olmuş 5000 TL Diyorsun Fiyat Hayli Artıyor Tekrardan 5000 TL Daha Düzgün Bir PC Alınabilir
Eğer Bütçen Yetiyorsan Alabilirsin Daha İyi Olur Senin İçinbiraz daha zorlayıp 6000 yapıcam ekran kartı için
ekran kartı için bir önerin varmıdırEğer Bütçen Yetiyorsan Alabilirsin Daha İyi Olur Senin İçin
Oynucağın Oyuna Ve Bütçeye Değişir Sabit Oyunun Var Mı Yada Bütçen Ne Kadar Ekran Kartı İçinekran kartı için bir önerin varmıdır
şimdiki 1000 tl ondan vazgeçtim 2000 tl veya 2300tl civarı iyidir yani 6000tl oluyo ama bütçeyi zorlıcam biraz yada airsoft glock alamıcam neyse pc bi yapalım başka bir zaman alırız airsoftuda.Oynucağın Oyuna Ve Bütçeye Değişir Sabit Oyunun Var Mı Yada Bütçen Ne Kadar Ekran Kartı İçin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?