Onaylı Üye
hocam oyun içinmi iş içinmi oyun içinse monster in son modellerini deneyebilirsin
Hocam söylediklerini inceledim MSI Katana kafama yattı sanırım onu alacağımBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap- Fiyat bandını biraz aşıyor ama MSI malzeme kalitesi ve genel kalite çok iyidir, 32 ram ve 1 tb ssd tam ihtiyacımız olan şey ek olarak 4070 güçlü bir ekran kartı işlemci de yarı yolda bırakmaz
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap- Asus ROG iyidir, biraz daha tuzlu olabiliyor ama tercih edilebilir
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap- Hp şahsi olarak çok tercih etmem ama işlemci ve ssdsi olarak iyi kötü yanı ekranı küçük
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap- Lenovo her zaman tercihim olan bir marka güvenirim, ram işlemci ve ssd çok yeterli ekran kartı da çok randımanlı tek sorun ekran 15.6"
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap- Program kullanacağın için AMD işlemcilere yönelebilirsin, ram çok iyi işlemci de iyi ekran kartı da randımanlı tek düşük şey ssd ve ekran 15.6"
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap- Temiz işlemci, temiz ram, çok temiz ssd, ekran kartı diğerlerine göre bir tık düşük ama yine iyi bir de ekran 15.6"
Bir grafiker olarak ekran boyutuna ben önem veriyorum, senin de vermen lazım bu civarlarda ilerleyebilirsin !!![]()
MSI iyi bir markadır, burada tabii ki parça kalitelerinin yanı sıra kasa ve malzeme kalitesi de önemli çünkü laptop masaüstü bilgisayarlara göre çok daha hızlı yorulan bir bilgisayardır bu yüzden dikkat etmek lazım, MSI adamı kolay kolay yarı yolda bırakmazHocam söylediklerini inceledim MSI Katana kafama yattı sanırım onu alacağım