Hocam 50 bin tl ye 3060'da önermezsin.ekran kartını 2. el almanı tavsiye kesinlikle etmiyorum ne olur ne olmaz hocam 3060 rtx sıfır alman ve diğer parçaları iyileştirmen daha mantıklı gibi
DLSS 3 ten faydalanmak için 40 serisi istiyorum ama bakalım belki 3090 alırımkesinlikle sıfır al 4080 felan o kadara bence gerek yok diye düşünüyorum 3060 3090 kadar alırsan monitörü alırsın 4k
Hocam hepsini açıkladım ilk mesajda ekran kartı sıkıntıya soktuğunu ve sadece oyun oynamadığımı o yüzden nvidia istediğimi vs...50K ya hem monitör hem kasa almak mümkün fakat istediğin ekran kartı işleri bozuyor ama dersen ki sadece 4K açar oynarım amd ekran kartları var fp açısından ve 4080 banında ayrıca daha da ucuz fps olarakta daha fazla veriyor genel anlamda
Garantili ve fatauralı birşey alırsan sorun yaşamazsın.ekran kartını 2. el almanı tavsiye kesinlikle etmiyorum ne olur ne olmaz hocam 3060 rtx sıfır alman ve diğer parçaları iyileştirmen daha mantıklı gibi
Bende öyle düşünüyorumGarantili ve fatauralı birşey alırsan sorun yaşamazsın.
4080 in ne eksiği var hocam 4090 dan yani neden alınmasın?4090 Dışında ekran kartı alma eğer AMD almayacaksan. NVIDIA DLSS var ise AMD'nin FSR 2.1'i var. FSR 2.1'i küçümseme. Ama yine de NVIDIA alıcam diyosan 4090 dışında alma. Fiyatı arttırman gerekiyor maalesef diğer parçalar için.
Sakın NVIDIA'nın 3000 serisine yönelme bazı arkadaşları dinleyip. Bazı arkadaşlar GTA V/Valorant oynayabiliyor diye 3060 övüyorlar gülünç duruma düşüyorlar
Harbiden Kanka adam 50.000 TL diyor sen 3060 öneriyorsunHocam 50 bin tl ye 3060'da önermezsin.
Post automatically merged:
DLSS 3 ten faydalanmak için 40 serisi istiyorum ama bakalım belki 3090 alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?