bu tarz telegram gruplu airdroplar scam oluyor hocam. anlayacağın zaman kaybı..Bize çıkmaz bişey ama yararlı konu inşallah faydalanabilenler olur.
Evet çok uğraştım da birşey yakalayamadımbu tarz telegram gruplu airdroplar scam oluyor hocam. anlayacağın zaman kaybı..
bomboş 100 telegram grubuna üyeyimdir belki hiçbir şey çıktığı yok hocamEvet çok uğraştım da birşey yakalayamadım
Ben artık gruplardan çıkmaktan usandım artık uğraşmıyorum duruyor öylebomboş 100 telegram grubuna üyeyimdir belki hiçbir şey çıktığı yok hocam
rica ederim hocam ne demekKatıldım Sağol
hocam scam olabilir ama olmayadabilir zamandan başka kaybımız olmaz bence 1 kereside bu tür çekilişte 130 dolar kazanmıştım .dbunlar scam dostum belki 100 telegram grubuna katılmışımdır hiç gelmedi.
denemekte fayda varBize çıkmaz bişey ama yararlı konu inşallah faydalanabilenler olur.
teşekkürlerkatılak bakalım
sadece telegram grubuna odaklanmayın sitesi varbu tarz telegram gruplu airdroplar scam oluyor hocam. anlayacağın zaman kaybı..
teşekkürlerben katıldım ama sansım yok emege saygı yaptım
denemekte fayda var hocam şans işi sonuçtaEvet çok uğraştım da birşey yakalayamadım
tamamen şans meselesi dene derimbomboş 100 telegram grubuna üyeyimdir belki hiçbir şey çıktığı yok hocam
aynen bende öyle oldum bi araBen artık gruplardan çıkmaktan usandım artık uğraşmıyorum duruyor öyle
tamam senin için deneyeceğim hataylı teşekkür ederimtamamen şans meselesi dene derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?