Seçkin Üye
AMD, kullanamıyorum fakat dediğine bir bakacağım yayın açıcağım dostum ve uzun bir süredir bilgisayar toplamayacağım öbür 12K bütçe ise, 2. monitör olarak kullanacağım malum abi kardeşiz evde sorunlar büyükAz öncede daha düşük sistem yazmıştın ? gerçekten alıcaksan rtx 3090 yerine radeon rx 6900xt daha mantıklı
Bilmiyorum kanka bilgisayar toplamayı çok fazla yakında eğer Mh izin verirse pc çekilişi yapmak istiyorumne eksik mi .d? ups bile almışsın krdşm daha ne eksik olacakaçıkçası bu konunun göz boyama olduğunu düşünüyorum adam ups eklemiş ne eksik diye soruyor komik
iyi hadi bakalım ihtiyacı olan birine çıkar umarım.Bilmiyorum kanka bilgisayar toplamayı çok fazla yakında eğer Mh izin verirse pc çekilişi yapmak istiyorum
raffle coolЯ не знаю, чувак, я хочу собрать компьютер слишком много в ближайшее время, если Mh позволит мне сделать розыгрыш ПК : Д
11. nesil intel işlemciler çıkcak yakında onu bekliyor olabilirİşlemci nerde
Hocam 3 monitör yapıp 3060 10400 yapsam 1080p'de oynasam monitör minumum 2k diyor ama çok fazla dar boğaz yer miyim? gözle görünür oynayacağım oyunlar güncel olan ve güzel grafikli olan oyunlar CyberPunk, Valorant,Fortnite falan 2K alsam güncel oyunları 2K'da oynayıp 40 50 Fps de oynamak yerine 100 140 fps oynayıp 1080p oynamayı eğlerimİşlemci nerde
Ayıp Olurmaşallah 50 k parayı nerden buldun knk
aga zengin adamsın onamı kafan takıldı kesin villan vardır senin dert etme .dHocam 3 monitör yapıp 3060 10400 yapsam 1080p'de oynasam monitör minumum 2k diyor ama çok fazla dar boğaz yer miyim? gözle görünür oynayacağım oyunlar güncel olan ve güzel grafikli olan oyunlar CyberPunk, Valorant,Fortnite falan 2K alsam güncel oyunları 2K'da oynayıp 40 50 Fps de oynamak yerine 100 140 fps oynayıp 1080p oynamayı eğlerim
Post automatically merged:
Ayıp Olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?