57 bin aboneli YouTube kanalıma video çekecek kişi aranıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar, benim YouTube kanalım var. 57 bin aboneli YouTube kanalına sahibim. Çalıştığım için video hazırlayıp atamıyorum, ücreti karşılığında bana yardımcı olacak, ehliyet sınavı soruları videosu hazırlayacak arkadaş arıyorum. 20-30 dakikalık çıkmış soruları anlatıp kayıt edecek sadece. Ben düzenleyip paylaşırım, ücreti vb. şeyleri Discord üzerinden konuşabiliriz.
Discord adresim: Cenk Bora#2547
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Son düzenleme:
Efsane Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Videonun ağır kısmı videoyu hazırlaması zaten. Üst düzey bir edit gerekmeden videoyu çekecek kişi kendi de çekebilir aslında.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
YouTube kanal linkini de atar mısın? Ortalama nasıl bir iş istediğini anlayalım.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar, benim YouTube kanalım var. 57 bin aboneli YouTube kanalına sahibim. Çalıştığım için video hazırlayıp atamıyorum, ücreti karşılığında bana yardımcı olacak, ehliyet sınavı soruları videosu hazırlayacak arkadaş arıyorum. 20-30 dakikalık çıkmış soruları anlatıp kayıt edecek sadece. Ben düzenleyip paylaşırım, ücreti vb. şeyleri Discord üzerinden konuşabiliriz.
Discord adresim: Cenk Bora#2547
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Birkaç tane arkadaşım var onlara bildiriyim geri dönüş yaparlar sana

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
yeni koymuş bro daha önce yoktu ondan dedim
Evet Haklısın Eklemeyi Unutmuşum Geri Bildiriminiz Sayesinde Düzelttim.
Post automatically merged:

YouTube kanal linkini de atar mısın? Ortalama nasıl bir iş istediğini anlayalım.
Ekledim Hocam. Kanalın Formatını dEğiştirip Dediğim İçerikte Yayın Yapmayı Düşünüyorum Saygılarla

Videonun ağır kısmı videoyu hazırlaması zaten. Üst düzey bir edit gerekmeden videoyu çekecek kişi kendi de çekebilir aslında.
Video Editlemeyi Arkadaşım Yapcak Ben Sadece Kanalı Kullanıyorum Yanlış Anlaşılmasın Zamanım Olsa Hem Kendim Çeker Kendim Hazırlarım Hocam Maksadım arkadaşların ayda 1 saatini veyahut 2 saatini max harcayarak ek gelir sağlaması vereceğim ücret iste emin olun günümüz şartlarına göre yüksek olacaktır

Birkaç tane arkadaşım var onlara bildiriyim geri dönüş yaparlar sana
Tabi Haber Bekliyorum

Son düzenleme:
varla yok arasında biyerde
Ultra Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Kanal linki veya ismi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...