Diğer parça fiyatları da aynı ise ince hesaptan alınır yada farklı ise tek işlemci oradan alınır çünkü itopyada o dediğin işlemci pahalı incehesapta indirimli galibaHocam sistem dediğinize göre güzel de ince hesap üzerinden pch f class 1.1'in işlemciyi 3600x e yükseltirlerse 5800 oluyor sanki daha mantıklı gibi
Memnun musun 1660ti 'dan 2060 ya da 1660ti alacağım ben de ama karar veremedim.Güzel Sistem Olmuş Teşekkürler 1660ti Kullanıyorum Bende.
1660ti Daha İyidir Memnunum 2060dan daha iyi olduğunu düşünüyorumMemnun musun 1660ti 'dan 2060 ya da 1660ti alacağım ben de ama karar veremedim.
Her ikisinde de rtx teknolojisi var değil mi bide ? Rtx olayı baya cezbetmişti beni çünkü minecraft düşkünü biri olarak.1660ti Daha İyidir Memnunum 2060dan daha iyi olduğunu düşünüyorum
RTX 2060 1660 ti dan daha güçlü bi kart aralarında pek bi fark yok fakat yinede 5 6 fps oynuyor arasında1660ti Daha İyidir Memnunum 2060dan daha iyi olduğunu düşünüyorum
Malesef Sponsor ile toplanıyor o pc ler fakat şu dolar kurunda itopyada buna benzer sistemler var ama aralarından en kralı budur.5800 daha performansı yüksek bilgisayar toplayanlar toplıyan var
Bana özelden mesaj at yardımcı olduğum bi konu varsa olayım.İnstagram vs varsa bana yardımcı ol bi kaç soru sormak istiyorum sana
Darboğaz olur ki zaten ekran kartı güçlü bi ekran kartık knk ekran kartini modleini arttirip islemciyi dusursek olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?