Konuyu geç gördüm ama dostum bize msi afterburnerdaki cpu ayarlarının hepsini açıp test videosu göndermelisin eğer sabit değil dalgalı bir sıcaklık grafisi varsa büyük ihtimal sıvı soğutucunun kendi macunu kalitesiz değiştirmen lazımdır veya tam macun sürmemişsindir.
Hiç normal değil 85 derece olması işlemciye temas etmiyordur veya fanlarda sorun olabilir eğer fanda da sorun yoksa uygulama içi ayarları kontrol etmek lazım
Konuyu geç gördüm ama dostum bize msi afterburnerdaki cpu ayarlarının hepsini açıp test videosu göndermelisin eğer sabit değil dalgalı bir sıcaklık grafisi varsa büyük ihtimal sıvı soğutucunun kendi macunu kalitesiz değiştirmen lazımdır veya tam macun sürmemişsindir.
Haklısın dostum ama markası lian li olduğu için dedim üstündeki macun kalitesizdir diye ama ülke ekonomisi normal bende o bile yok stockla idare ediyoruz
Haklısın dostum ama markası lian li olduğu için dedim üstündeki macun kalitesizdir diye ama ülke ekonomisi normal bende o bile yok stockla idare ediyoruz
60-65 derece maksimum alıyorum seninki fazla normal değil macun kontrolü yapıp sıvı soğutma düzgün takılmış mı soğutma bloğu işlemciye tam temas ediyor mu bir bak
Yaw kule tipi de güzel de çok kaba duruyor kral, işlemci marka model ?
Bir miktar undervolt yapabilirsin işlemciye dostum. Amd işlemcileri stock olarak yüksek voltajda geliyor.
85 Kesinlikle normal değil hele ki 1 aylık bir bilgisayar ve sıvı soğutma var diyorsun. Parçalarına baktığımda normal şartlarda çok ısınır diyebileceğim bir parça da yok. Overclock işlemi yapmadın değil mi? Garantiye vermensde fayda var.
Benim 5900x işlemci tek fanlı hava soğutma ile o kadar ısınmıyor, kesinlikle normal değil.
Soğutucuyu tam oturtamamış olabilirsin, macunu sürememiş olabilirsin ya da soğutucunda sorun olabilir.