6 aydır görüştüğüm biri var taktik lütfen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
ona iltifat vs et zaten o da sana karşılık veriyorsa o da sana karşı boş değildir gerçi 6 aydırda konuşuyorsan illaki bişeyler hissediyordur

Rusça bilmeyen Rus
Uzman Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Şimdiiii fasulyenin en önemli faydaları demek. Yapacağın şeyler basit ama riskli şimdiden uyarımı geçeyim ben kendim denediğim şeyleri yazacağım farklı sonuçlar doğabilir ve sorumluluk kabul etmiyorum sonuçta her şey senin seçimlerine bağlı.
1. Yöntem: Direk açıl duygularından bahset fakat bunu ilk önce ballandırman lazım bal ve baltayı bal ve bal şeklinde yapmalısın. Buluşma teklif et ve onun hakkında aklından ne geçiyorsa söyle mesela şu şu konu hakkında bakış açın gerçekten güzel veya makyaj yapman/yapmaman gerçektende güzelliğini ortaya çıkarıyor vs. sonrasında da asıl olaya bağlayıp duygularını paylaşman lazım. Paylaşmadan önce zaten gözlerine yüzüne baktığında ışıltıyı göreceksin göremezsen geçmiş olsun şansını denemiş oldun yoldan geri döner açılmazsın görürsen bitir işi en azından bu düşünceler artık ağırlık yapmamaya başlar.
2. Yöntem: 1. Yönteme bağlamak için çünkü aslında tüm olay senin duygularını paylaşıp paylaşmaman yönünde. Yöntem ise şu konuşmamaya başla ilgi gösterme ama bunu abartırsan uzaklaşır yavaş yavaş yaparsan daha iyi olur. Eğer birşeymi oldu yada neden uzaklaşmaya başladın gibi cümleler kuruyorsa sana değer veriyordur bu anda 1. yönteme döner halledersin. Eğer 1 hafta hiçbir şey olmamış gibi takılıyorsa geçmiş olsun diyebileceğim bir şey yok ya arkadaş olarak görüyor yada daha azı.
Şimdi dediğim gibi bunlar senin seçimin sadece yapabileceklerini söyledim illa yapmana gerek yok. Bunları denedim iyi yada kötü sonuçlarda aldım. Bol şans.

Sonucu yazmayı unutma :D

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
çık karşısına söyle ben seni seviyorum sana aşığım falan de hallolur bence

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Günümüzde artık ciddi ilişkerin bir önemi kalmadı maalesef. Flört diye bir şey var maşallah herkes öyle takılıyor. Aynı anda kızlar 20 tane erkeğe iyi davranıyor ya da erkekler de aynı şekilde davranıyor. En iyisi dümdüz açılmak.

Üye
7 HİZMET YILI
kızın davranışlarına göre davran ya da tam tersi sürekli karşı çık

Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
direk açık konuş aga yoksa vakit kaybı olur

Süper Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
gidip sevdiğini söylüyceksin yoksa eller alır ciddi söylüyorum o seni sevmediğini düşünüp başkasıyla çıkabilir belki senin onu kankası veya normal samimi arkadaşı olarak görüyo olabilir içinde tutmak yerine gidip söylemelisin bence.

Üye
6 HİZMET YILI
Bu konulara giremiyorsan telefondan konuşurken ya da whatsapptan yazışırken göndermeler yapıp tepkisine bakabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
kanka hızlı ol 6 ay uzun bir zaman bak yaşlanıyoruz sonuç olarak kaçmasın elinden

Üye
5 HİZMET YILI
6 aydır görüşüyorsun ve onun hoşlanıp hoşlanmadığını henüz anlamadıysan ve ilk hoşlanan sen isen çok geçmiş olsun dost kardes. Kendi kendini bitirmişsin :D

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
knk gönül işi dediği gibi ama yakın arkadaşlığı sıkıntı olabilir

~Ralas
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Bir insanı kendine aşık edemezsin, bu senin elinde değil. Sana aşık olacağı varsa olur, yoksa olmaz

Üye
6 HİZMET YILI
abi 6 ay olmuş daha ne kadar bekleteceksin her gün ne yapacağını bilemeden hareket edip zaman kaybedeğine hislerini belli et zaten kız öyle bir şey hissetmiyorsa bile öğrenip kurtulmuş olursun

Üye
5 HİZMET YILI
kanka taktik filan yok bu gönül işlerinde alıcam götürücen bir yere romantizm doruklarsa olucak sonra patlatıcan teklifi ben senden hoşlanıyorum benimle çıkarmısın falan filan platoniği bırak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...