6 aydır görüştüğüm biri var taktik lütfen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
arkadaş ortamında konuşurken konuyu hep sana bakarak, seni yansıtarak anlatıyorsa bi elektriklenme vardır.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Önemli olan ne kadar konuştuğun değil nasıl bir samimiyetle konuştuğun iki seçenek var evet yada hayır sonunda ölüm yok açıl gitsin bence

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Sana ilgi gösteriyorsa senden hoşlanıyordur, kadınlar insanların düşündüğü gibi kriptolu falan çalışmıyorlar aga. Severse belli eder. Sana farklı davranıyor mu

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
kesinlikle geri kaçma sonuna kadar git ve fırsatını bulduğun anda seni seviyorum de

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
uzaktaysa olmaz diye birşey yok çok fazla tanıklık ettim böyle durumlara 2 ayda 3 ayda bir buluşan ayrı şehirlerde olan tandığım var şuanda da öyleler zorunluluktan ama yürütüyorlar

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
İçinde tutmak sana daha çok zarar verecektir bence direkt çözmelisin bu işi

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
: BrainFree:: BrainFree:: BrainFree:: BrainFree:just use ur goat

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Dostum ilişkide kızın hareketlerine göre hareket etmelisin sana çok bağlanıyorsa göster ama verme kafasında ol yani yaklaşımlarınla kızı etkilemeye çalışma onda bir etki bırakmaya çalış yerinde olsam bunu yapardım :)

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
uzaktaysa o iş sıkıntı. bence bir an önce belli et duygularını yoksa üzülürsün dostum.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
taktik maktik yok bam bam bam senin yanında özel bir kıyafet giyiyorsa mimikleri davranışlarına dikkat ediyorsa diğer bir arkadaşının yanında sana davrandığı gibi davranmıyorsa yani senin yanında bakım olsun veya başka bir şey olsun özen göstermeside olabilir şuan corona dönemi olmasa sana yakın temasta bulunuyorsa ilişkiyi level attırtmak :D istiyor olabilir denilebilirdi o atak yapmadıysa herhangi bir şekilde sen atak yap kurtlar kapmasın ;)platonik aşık olarak kalma en kötü hislerini aç diğer türlü kafanda takılır kalır ciddi düşünüyorsan yüz yüze konuş gitsin erkek arkadaşının olmadığından eminsen konuş yanlız bu süre boyunca yüz yüze konuştuysanız huyunu suyunu icene anladıysan atağa geç en kötü bir yemeğe veya sinemaya götürürsün dicemde malum corona maskelerle bu iş nasıl olucak bilemicem

gidip konuşacaksın ama duygularını senin için özel birisiyle paylaşacaksın kararlıysan bu konuda yani ciddi ciddi düşünüyorsan git konuş başka yolu yok sonrasında unutamayıp kendi ruhunu yorma olumsuz olursa da denizde bir sürü balık var gönlüne göre olsun

mesafe çok mu
you spoke clearly everything he needed That's it a hug hi hi bye one see you soon or just want to say that my words are the most sincere Or maybe it was not sincerity is one thing and everyone has got a life so it wants say yesterday when I went to the market I didn't understand but that's it you have to like the person

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
kanka oyun üzerine bir yere kadar sohbet ilişkisini biraz daha üst mertebeye çekmeye çalış seyahat muhabbetlerini de konuşmaya başla çevresindeki olayları da konuşmaya başla onu hafif sahiplendiğini belli et ama çok fazla olmasın darlanırsa soğumaya başlar

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
İçinden geçen ne varsa söyle hiç utanma ama her şeyden önemlisi kendin ol

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
bu işlerde çok iyi değilim ama bir kızdan hoşlandığımda onun beni yakın arkadaşı görecek kadar samimi olmam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...