6 Aylık manitaya ayrılık mesajı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Arkadaşlar Ela adında bir kız vardı , bana çıkma teklifi etmişti ben ilk reddetmiştim arkadaşlarım bana git takıl sonra ayrılırsın falan dediler biz 6 aydır sevgiliyiz ama ben fazla umursamıyorum.
Uzun zamandır da görüşemiyoruz , ben ayrılmak istiyorum kız güzel değil baya cringe tiktok falanda çekiyor utanıyorum öyle bir sevgilim olduğu için ayrılmak istiyorum üzmeden nasıl bi mesaj atabilirim yardım edebilirmisiniz?

Lefter
Süper Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Arkadaşlar Ela adında bir kız vardı , bana çıkma teklifi etmişti ben ilk reddetmiştim arkadaşlarım bana git takıl sonra ayrılırsın falan dediler biz 6 aydır sevgiliyiz ama ben fazla umursamıyorum.
Uzun zamandır da görüşemiyoruz , ben ayrılmak istiyorum kız güzel değil baya cringe tiktok falanda çekiyor utanıyorum öyle bir sevgilim olduğu için ayrılmak istiyorum üzmeden nasıl bi mesaj atabilirim yardım edebilirmisiniz?
Seviyorsa seni her türlü üzülecektir onun çaresi yok ama taktikle olacak işler değil bunlar. Mesaj falan atmaya da uğraşma, gidip oturun bir yere yüz yüzeyken ayrılmak istediğini söyle hocam.

Wir

☄✨
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Ben konuşmayı kesiyorum genellikle bir anda, işe yarıyor.

Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
git erkek gibi konuş özgüvenli bir şekilde

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
ver bakam tiktok id neymiş utandığın şeyler

Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Duygularıyla oynama kızın kanka git yüzüne söyle sanaldan konuşma birden de hemen parlama sakin bir şekilde anlat

20
Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Aynı buraya nasıl yazdıysan git yüzüne söyle bu şekilde. Sevmiyorsan üzülmesini de takmazsın. Taksaydın en başta bunu yapmazdın. O yüzden direkt git konuş çat diye söyle.

Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Tiktok çekiyor kısmına gümledim kardeşim tiktok çeken kızdan olmaz zaten :blushzoom:

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Mesaj yazmana gerek yok yüz yüze görüş yemeğe götürüp tatlı bir dille söyle mesaj yazıp ayrılmak olmaz madem ki üzmek istemiyorsan yüz yüze iken durumu anlat

Benimkisi çok tripli zaten 1 kere cevapsız arama vereyim ,benim onu bulmama gerek yok o beni buluyor zaten nerede olursam olayım yüz yüze konuşmak için

Banlı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Kız muhtemelen her türlü üzülecek ama yapıcak bireşy yok klasik olarak artık daha fazla birlikte olamicağını söyle geç.

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
aga be en son seni üzmek istemiyorum diye gitmişti kız ayrılık mesajıyla ugrasmaya gerek yok kısa ve özet geç sevmiyorsan eğer

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Üzülürse üzülsün engelle devam et yoluna en temizi

Cin Padişahı
Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
ona onla artık yapamadığını ve arsızlık yapıp peşimde dolanmanı istemiyorum şeklinde ifade edebilrsin artık yapamadığını beliritmek onu üzer ve arsızlık yapıp peşinde dolanmamasını söylemen ise ilk söylediğini absorbe edip kızı kinlendirir böylece düzgün bir şekilde ayrılmış olursun

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Öyle deme tiktokta iyi para var.

︻デ═一 ▸Kaneki Ken
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Ne olursa olsun dürüst davran kardeşim, karşındaki de bir insan nihayetinde.
Emin ol aynı durumda olmak istemezdin.
O yüzden neyse onu söyle.

d3 Σ x2
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Kızı kullanman hoş değil bence ayrılma mesajında ne yaparsan yap üzülücek yavaş yavaş ilgiyi kes sevmediği şeyler yap kız senden soğusun kavga edin sonra telefonuna bakma sonra yaz bir daha edin kız en son yeter ya ne uğraşıcam bunla diyicek seviyeye geldiği zaman ayrıl böylelikle daha az üzülmüş oluyor çünkü kız diyor ki çocukla kafa yapımız uyuşmuyordu felan ama direkt ayrılık mesajı atarsan çok üzülür tecrübeyle sabittir :)

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Git direkt konuş zaten ayrılcaksın ne kaybedebilirsin ki

Why

Ma name is enough
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Merhaba,
Öncelikle yazımı okumadan önce sana şunları söylemek isterim; insanlar varlığı gereği sevme eylemine bağımlı kalır ve yalnızlığı kabul göremezler. Dostluğun, yoldaşlığın ve birlikteliğin ön plana koyulması gerektiğini daima aklında tutmaya çalış. Bugün ya da yarın 10-15 dakika 1 gün mutlu olman hiçbir anlam ifade etmez. İlişkiler psikolojik unsurları barındırır ve seni tamamlayacak, sana bir şeyler öğretebilecek ve daima yanında uyanmaktan çekinmeyeceğin insanlar tercih etmelisin.
Güzel, çirkin, tatlı, hoş gibi ifadeler pekte anlamlı değil. Güzellik kaybolur, çirkinlik (kime göre?) belirtileri yok edilebilir, tatlılık bozulabilir, hoş bir insan hoş olmayan tavırlar sergileyebilir. Ancak zeki bir kadın asla diğerleriyle aynı kefeye konulmaz. Arayacağın şey saygı ve sadakat, başka hiçbir şey olmamalı.
Masallar, bambaşka tabakalardan çiftlerle dolu olsa da Sindrella misali hikayeler gerçek hayatta nadiren gerçekleşir. İnsanlar genellikle eğitim, zeka, inanç ve maddi statü açısından kendilerine benzer insanları çekici bulur. Birisiyle ilgili neyin benzer olduğu her zaman hemen aşikar olmaz. “İnsanlar kendilerine tanıdık olan bir tavırla yaklaşan birisine kimyasal çekim duyabilir çünkü bu bildikleri bir dinamiktir” diyor Lisa Firestone, Sex and Love in Intimate Relationshipsadlı kitabın yazarı ve klinik psikolog. Alkolik bir babayla büyüyen bir kadın, örneğin, asi bir insanla birlikte olabilir; benzer şekilde sağı solu belli olmayan bir adamla ama çok daha pozitif şekilde. Yani eğer ilişkin geçmişinden bir dinamiği barındıyor ise şaşırmamalısın. Çünkü insan tamamlayıcı bir unsurdur ve hayattaki temel amacı "anlayabilmek" üzerine kurulu.
Sadece tecrübe edin ve insanlar hakkında yargı değil fikir sağla.

Güzel bir hayat diliyorum sana,
İyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...