- Konuyu başlatan
Ultra Üye
Araştırıyorum bakalımapu denilen sistemin işlemcisinin içinde grafik birimi olur bu apu olmuyor ek olarak önerim 2. elden topla aşırı ucuza toplarsın
Araştırıyorum bakalımapu denilen sistemin işlemcisinin içinde grafik birimi olur bu apu olmuyor ek olarak önerim 2. elden topla aşırı ucuza toplarsın
RX550 biraz yükselte bilirsinBütçem maksimum 7000TL. RX550 4 GB ekran kartım oldugu icin pek masraf yapmak istemiyorum, bu yüzden APU sistem toplamak istiyorum. Asagidaki gibi bir sistem topladım;
Toplam 6200 TL'ye geliyor. 7K bütçe ile daha iyisi olur mu?
- AMD Ryzen 5 5500 islemci.
- Gigabyte B450M-H anakart.
- 2x8 GB RAM.
- Kasa + PSU
alinir ama ana karti değiştir bazi oyunlarda spoof yapamiyorsun bende ayni anakart var almaBütçem maksimum 7000TL. RX550 4 GB ekran kartım oldugu icin pek masraf yapmak istemiyorum, bu yüzden APU sistem toplamak istiyorum. Asagidaki gibi bir sistem topladım;
- 2x8 GB RAM.
- Kasa + PSU
Apu değil ki o sonunda g olması gerekiyor ama yınede alınabilinirBütçem maksimum 7000TL. RX550 4 GB ekran kartım oldugu icin pek masraf yapmak istemiyorum, bu yüzden APU sistem toplamak istiyorum. Asagidaki gibi bir sistem topladım;
- 2x8 GB RAM.
- Kasa + PSU
Ekran kartı varsa alınabilirBütçem maksimum 7000TL. RX550 4 GB ekran kartım oldugu icin pek masraf yapmak istemiyorum, bu yüzden APU sistem toplamak istiyorum. Asagidaki gibi bir sistem topladım;
- 2x8 GB RAM.
- Kasa + PSU
dostum apu dahili grafik işlemcisi olan işlemcilere denir onun dışında soruna gelecek olursak akakçe üzerinden r5 5600 alıp yanına anakartını ramini alıp daha düzgün bir sistem toplayabilirsin r5 5600 ün güncel fiyatı 29xx küsür dü bir kaç saat önce baktımHocam apu dememin sebebi yani ekran kartsız sistem. Ekran kartım var yani
Ryzen 5 5600 daha iyi olurBütçem maksimum 7000TL. RX550 4 GB ekran kartım oldugu icin pek masraf yapmak istemiyorum, bu yüzden APU sistem toplamak istiyorum. Asagidaki gibi bir sistem topladım;
- 2x8 GB RAM.
- Kasa + PSU
ekran kartın varsa alınabilir güzele benziyor sistemBütçem maksimum 7000TL. RX550 4 GB ekran kartım oldugu icin pek masraf yapmak istemiyorum, bu yüzden APU sistem toplamak istiyorum. Asagidaki gibi bir sistem topladım;
- 2x8 GB RAM.
- Kasa + PSU