Üye
Hocam 10 numara toplamışsınız zaten herhangi bir önerilecek bir şey yok kendiniz gerçekten sağlam toplamışsınız bu bütçeye darboğaz falan da yapmaz işlemciniz çok güçlü bu işlemci çok daha yüksek ekran kartlarını bile besler şimdiden hayırlı olsun diyorumArkadaşlar Merhaba pc topluyorum sistem bu şekil önerilerinizi alırım
not : sata ssd ve m2 ssd ekran kartı elimde mevcut ram anakart işlemci alıcam farklı bir öneriniz varmı
işlemci : i5 12400f
işlemci vs seçimin bence cok iyi anakartı az bişi yukselitsen daha iyi olur gibime geldiArkadaşlar merhaba, PC topluyorum. Sistemim bu şekil, önerilerinizi alırım.
Not: SATA SSD ve M.2 SSD ekran kartı elimde, mevcut RAM, anakart, işlemci alacağım, farklı bir öneriniz var mı? İşlemci: i5 12400F. Artık uyurken bile tüm işlemler kafamda dönüyor, yardımcı olabilir misiniz?
Belirttiğim gibi elimde power ssdler ve ekran kartı mevcut anakart ve işlemci alıcam fakat kafamdakinden daha pahalı fiyata çıkmaya çalışıyorum umarım olursa güzel bir sistem olucak alırsam detayları paylaşırımbu ıkıncı el olarak mı onerı anlamadım gayet guzel sıstem ama baslık kafamı karıstırdı dogrusu 6 bin tl demişssiniz
inşallah istediğinizi alma imkanınız olurBelirttiğim gibi elimde power ssdler ve ekran kartı mevcut anakart ve işlemci alıcam fakat kafamdakinden daha pahalı fiyata çıkmaya çalışıyorum umarım olursa güzel bir sistem olucak alırsam detayları paylaşırım
Teşekkürler efendim inşallah alabilirim .inşallah istediğinizi alma imkanınız olur
önerebilceğin bir anakart varmı ? varsa model yazarsan çok memnun olurumİşlemci gayet güzel hocam ileride gpu değişiminde sıkıntı çıkarmaz bence anakartı biraz yükseltebilirsin onun haricindeki güzel sistem toplamışsın
B serisi olabilir hocam ben b660 mortar kullanıyorum ama en son 5,5 k bandındaydı zaten gerek olmaz işlemcinizde oc yok ekstra fiyata gerek olmaz hocamönerebilceğin bir anakart varmı ? varsa model yazarsan çok memnun olurum
Zaten kafam da ki plan çok değişti i5 13600 K işlemci alıcam ekran kartını da bir 2 ay sonra güncellerimBir 6 bin TL daha biriktir ve seni yıllarca götürecek bir bilgisayar al derim.
zaten gayet ii toplamışsın hani kafanda niye işlemciler dönüyor anlamadım tek yapabileceğim yorum paran cebinde biraz kalsın istersen o işlemciye 2400MHz 16gb ram de gayet yeterli olurArkadaşlar merhaba, PC topluyorum. Sistemim bu şekil, önerilerinizi alırım.
Not: SATA SSD ve M.2 SSD ekran kartı elimde, mevcut RAM, anakart, işlemci alacağım, farklı bir öneriniz var mı? İşlemci: i5 12400F. Artık uyurken bile tüm işlemler kafamda dönüyor, yardımcı olabilir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?