6 haneli kodu otomotik deneyen bir aligortma sistem nasıl yapabilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar yapmak istediğim şey şu ekranda belirtilen bir alana tıklayıp önceden txt dosyasında belirtmiş olduğum şeyleri yazma ve denemek bunları birnevi bruteforce işlemi benimkinde ona benzer fakat farklı hepiniz mutlaka biliyorsunuz dur Instagram'da e şifreyi unuttum yapınca postaya kod gönderme diye birşey var benim amacım ise o 6 haneli kodu otomotik deneyen bir aligortma sistem yapmak bunun için bana yardımcı olur musunuz.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
onun icin arrayları listleri saglam bilmen lazım

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
knk yardım etmek isterdim ama c++ yada c pek hatırlamoım ayak bağı olmayayım umarım başarırsın oto yaazı yazma algoritmasını
Şart değil c++ da olması diğer dillerde de olur
Post automatically merged:

onun icin arrayları listleri saglam bilmen lazım
Mesela şu dediğim elimde 000001-999999 içerikli bir txt dosyası olacak bu sayıları tek tek deneyecek amacım bu faktörde bir yazılım kodlamak

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
javada aslında soyle yapabilirsim agam bak simdi ilk once bi list acicaksın o mesela x olsun +++
Post automatically merged:

javada aslında soyle yapabilirsim agam bak simdi ilk once bi list acicaksın o mesela x olsun +++
her yeni random bi sayı eklediginde tabi bu bir integer olmamaz cunku bazen 050380 gibi sayılar gelebilyior be intler bunu 50380 olarak okuyor

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
bunu fixlemenin bi yolu var stringden cevirceksin intleri her neyse asıl konuya gelelim x bizim parametremizdi x.add yaparak sayıları listimize eklicez ve her yeni sayi generate ettigimizde bunu checklicez random sayı atmanın methodunu ayrı bir yorumda gosterecegim

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Javada pek bir bilgi sahibi değilim malesef Python c++ c# çin nadir olsa visual basic ilede olur liste işi kolay amacım bunu istediğim bir kısıma yazmak önceden yapabiliyorsun bu tarzda birşey onuda bilirsin mesela şöyle diyip robot olmadiğını onayla denilen bir doğrulama yöntemi vardı dediğim aligortma bunu yapabiliyordu biraz ara verdim açıkçası yazılım ile ilgili hafızamda kalmamış bunun için yardım istedim

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
public static void main (String args [] ) {
for (int i=0; i<20; i++){
System.out.print (12+(int)(Math.random()* 53)+"\t");
}
} } bu şekilde olabilir mesela bu 12 ile 65 sayısı arasında rasgele 20 sayı uretecek geri kalanı yapmak istiyorsak socket programlama ogrenmen lazım o da baya zor bi iş py ile felan daha kolay olur ama java ilede yapılabilir

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Bu yol üzerinden gideceğim ama benim amacım random sayı üretmek olmayacak sıralı bir şekilde olacak böyle olursa ozaman kuracağım sistemin bir anlamı kalmaz ve bu işlem uzun sürebilir

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Bu yol üzerinden gideceğim ama benim amacım random sayı üretmek olmayacak sıralı bir şekilde olacak böyle olursa ozaman kuracağım sistemin bir anlamı kalmaz ve bu işlem uzun sürebilir
anladım kanka o zaman kolay gelsin bitirince haber vermeyi unutma .Dd

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
bu biraz minecrafttaki autosign olayı varya ona benziyor onun kodlarından esinlenebilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
c++ dan yapabilrsin ama uzun sürebilir

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
bende merak ediyorum youtubeden bak çıkması lazım ben yazınca çıkıyor bende oradan bakıyorum

Üye
3 HİZMET YILI
eğer yapabilrsne beniimlede paylasırmısın cünkü bende boyle bir yazılım arıyorum

Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Arraylar ve Listlerin yanı sıra matematik bilginde olmalı belirli bir şekilde kombinasyon çıkarırsan bu textleri otomatik deneyebilirsin. Selenium gibi aracı yazılımlara göz at.

Uzman Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
6 haneyi çözmek zor, hele ki bir süre sonra request timeout veriyorsa iş yatar. 6 haneli sayıyı 1 günde bile request ata ata çözemedim sonrasında bitiyor zaten, çözülür ancak çok beklemen gerekiyor

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
ben de uğramıştım çözmek için ama bir sonuç alamadım tekrardan deneyeceğim sonuçları yazarım

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
yani dostum biraz araştırıp bakman gerekir nasıl olduğuna

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...