onun icin arrayları listleri saglam bilmen lazımMerhaba arkadaşlar yapmak istediğim şey şu ekranda belirtilen bir alana tıklayıp önceden txt dosyasında belirtmiş olduğum şeyleri yazma ve denemek bunları birnevi bruteforce işlemi benimkinde ona benzer fakat farklı hepiniz mutlaka biliyorsunuz dur Instagram'da e şifreyi unuttum yapınca postaya kod gönderme diye birşey var benim amacım ise o 6 haneli kodu otomotik deneyen bir aligortma sistem yapmak bunun için bana yardımcı olur musunuz.
Şart değil c++ da olması diğer dillerde de olurknk yardım etmek isterdim ama c++ yada c pek hatırlamoım ayak bağı olmayayım umarım başarırsın oto yaazı yazma algoritmasını
Mesela şu dediğim elimde 000001-999999 içerikli bir txt dosyası olacak bu sayıları tek tek deneyecek amacım bu faktörde bir yazılım kodlamakonun icin arrayları listleri saglam bilmen lazım
javada aslında soyle yapabilirsim agam bak simdi ilk once bi list acicaksın o mesela x olsun +++Şart değil c++ da olması diğer dillerde de olur
Post automatically merged:
Mesela şu dediğim elimde 000001-999999 içerikli bir txt dosyası olacak bu sayıları tek tek deneyecek amacım bu faktörde bir yazılım kodlamak
her yeni random bi sayı eklediginde tabi bu bir integer olmamaz cunku bazen 050380 gibi sayılar gelebilyior be intler bunu 50380 olarak okuyorjavada aslında soyle yapabilirsim agam bak simdi ilk once bi list acicaksın o mesela x olsun +++
bunu fixlemenin bi yolu var stringden cevirceksin intleri her neyse asıl konuya gelelim x bizim parametremizdi x.add yaparak sayıları listimize eklicez ve her yeni sayi generate ettigimizde bunu checklicez random sayı atmanın methodunu ayrı bir yorumda gosterecegimjavada aslında soyle yapabilirsim agam bak simdi ilk once bi list acicaksın o mesela x olsun +++
her yeni random bi sayı eklediginde tabi bu bir integer olmamaz cunku bazen 050380 gibi sayılar gelebilyior be intler bunu 50380 olarak okuyor
Javada pek bir bilgi sahibi değilim malesef Python c++ c# çin nadir olsa visual basic ilede olur liste işi kolay amacım bunu istediğim bir kısıma yazmak önceden yapabiliyorsun bu tarzda birşey onuda bilirsin mesela şöyle diyip robot olmadiğını onayla denilen bir doğrulama yöntemi vardı dediğim aligortma bunu yapabiliyordu biraz ara verdim açıkçası yazılım ile ilgili hafızamda kalmamış bunun için yardım istedimjavada aslında soyle yapabilirsim agam bak simdi ilk once bi list acicaksın o mesela x olsun +++
public static void main (String args [] ) {bunu fixlemenin bi yolu var stringden cevirceksin intleri her neyse asıl konuya gelelim x bizim parametremizdi x.add yaparak sayıları listimize eklicez ve her yeni sayi generate ettigimizde bunu checklicez random sayı atmanın methodunu ayrı bir yorumda gosterecegim
Bu yol üzerinden gideceğim ama benim amacım random sayı üretmek olmayacak sıralı bir şekilde olacak böyle olursa ozaman kuracağım sistemin bir anlamı kalmaz ve bu işlem uzun sürebilirpublic static void main (String args [] ) {
for (int i=0; i<20; i++){
System.out.print (12+(int)(Math.random()* 53)+"\t");
}
} } bu şekilde olabilir mesela bu 12 ile 65 sayısı arasında rasgele 20 sayı uretecek geri kalanı yapmak istiyorsak socket programlama ogrenmen lazım o da baya zor bi iş py ile felan daha kolay olur ama java ilede yapılabilir
anladım kanka o zaman kolay gelsin bitirince haber vermeyi unutma .DdBu yol üzerinden gideceğim ama benim amacım random sayı üretmek olmayacak sıralı bir şekilde olacak böyle olursa ozaman kuracağım sistemin bir anlamı kalmaz ve bu işlem uzun sürebilir
bu biraz minecrafttaki autosign olayı varya ona benziyor onun kodlarından esinlenebilirsinŞart değil c++ da olması diğer dillerde de olur
Mesela şu dediğim elimde 000001-999999 içerikli bir txt dosyası olacak bu sayıları tek tek deneyecek amacım bu faktörde bir yazılım kodlamak
orasıda pek iyi bilgi vermıyorbende merak ediyorum youtubeden bak çıkması lazım ben yazınca çıkıyor bende oradan bakıyorum
yani dostum biraz araştırıp bakman gerekir nasıl olduğunaŞart değil c++ da olması diğer dillerde de olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?