bu çocuk çok farklı ama her insan farklıdır en küçük yegenim çok zeki mesela 4 yasında daha ama çok dikkatli tek basına sürekli oynar en büyük yegenim i de anlıyorum ama ortancası olan bahsettiğim cocuk çok değişik anlatılmaz yani cins falan demiyorum çok alışılmadık bir tip kötü de demiyorum kafam onu anlamaya ermiyor yanikanka çocuğa her şeyi öğretme sayı saymayı öğret bide sorgulamayı öğret yeter çünkü okula başladığında aklında yanlış bir şey kalırsan onu düzeltmesi çok zor olur benim ilk okulda çocuk okumayı yanlış öğrenmiş mi ne çocuk 4 de çok zor okuyordu aynı şekilde bazı işlemleri de bölme veya çarpma öğretme onun yerine toplama çıkarma öğret yeter çok zorlama
edit: japonca cizgi film seyrediyor robot titan diye tuturmus iki senedir 85 tl ye bir robot almıştım ona şimdi kedi fare oynu izliyorbu çocuk çok farklı ama her insan farklıdır en küçük yegenim çok zeki mesela 4 yasında daha ama çok dikkatli tek basına sürekli oynar en büyük yegenim i de anlıyorum ama ortancası olan bahsettiğim cocuk çok değişik anlatılmaz yani cins falan demiyorum çok alışılmadık bir tip kötü de demiyorum kafam onu anlamaya ermiyor yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?