hocam tamda onu sormaya giriyordum foruma şimdi benq zowie de dyaac + bulanıklık önleyici color vibrance gibi özellikler var ghosting önleyici vesaire var ama 8 bin lira 240 olanı bende ise maximum 6300 6400 var anca 144 hz benq zowie alabilirim o özellikler için fakat 144 almak mı mantıklı yoksa 240 mı onu bi düşünmek gerekAsus VG259QM kullanıyorum, tam istediğiniz özelliklerde, küçük, kavissiz ve IPS ekran. Input lag değeri 240hz'de neredeyse tüm esporcuların kullandığı BenQ XL2546 modelinden bile düşük, üstelik BenQ TN panel, Asus IPS olmasına rağmen. Başta Asus olmak üzere birçok markanın kullandığı IPS panellerin TN'den geri kalan bir yönü kalmadı, TN'in önde olduğu hız konusu da yalan oldu. BenQ tabu gibi bir şey olmuş rekabetçi oyunlarda, her türlü öneriyorlar, neymiş 0,2ms fark ediyormuş. Bakıyorsun adam 80 pingle oynuyor 0.2ms'nin derdinde. 2021 yılında hala TN panel öneren varsa koşarak uzaklaşın o ortamdan.
hocam ben valorant oyuncusuyum valorant dışında çok oyun oynamam o yüzden çok büyük ekrana gerek yok ghosting ve bulanıklık istemiyorum o yüzden sağlam bi monitör arıyorum valorantta 240 en kötü 200 fps alıyorum savaş içinde maximum bütçem 6400öncelikle merhaba sistemin iyi bir sistem ancak bize tam bilgi vermen gerekir monitör kullanışı sistem değilde senin kişisel görsel zevkine bağlı yani büyüklüğün jne kadar olmalı ne kadar buyuk bır monitör de rahat edebilirsin oyun olarak evet fps ve verdiği değer önemli ama sana şimdi bir öneri yapsam büyük mü gelir küçük mü olur bilmem burada sen biliceksin benim önemrim yerin varmı ne kadar buyuklukte olmalı önce onu bil
önerimBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
öyleyse bu monitörü tavsiyer ederim ancak kendiniz bilirsiniz yinede alavcak kişi sizsiniz içinize sinmeden bir ürünü tavsiye ile almayınhocam ben valorant oyuncusuyum valorant dışında çok oyun oynamam o yüzden çok büyük ekrana gerek yok ghosting ve bulanıklık istemiyorum o yüzden sağlam bi monitör arıyorum valorantta 240 en kötü 200 fps alıyorum savaş içinde maximum bütçem 6400
aoc C27G2ZU bk 27 240 0.5 ms vardı aklımda ama bu da iyi itopyadan alınır mı sizce?öyleyse bu monitörü tavsiyer ederim ancak kendiniz bilirsiniz yinede alavcak kişi sizsiniz içinize sinmeden bir ürünü tavsiye ile almayın
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
aoc marka olarak guvenıyorsan tabı alabılırsınaoc C27G2ZU bk 27 240 0.5 ms vardı aklımda ama bu da iyi itopyadan alınır mı sizce?
yanlış duymuşsun kanka 165 den geçtim şimdi ben 240a benq zowie xl2546 aldım bayağı akıcı hassasiyet bile fazla geldi yani o kadar söyliyim.yalnış duymadıysam bilmiorsam 165 ile 240 arasında fazla fark yokmuş öyle bir şey düşünürmüsün ?
aydınlattığım için teşekkür ederimyanlış duymuşsun kanka 165 den geçtim şimdi ben 240a benq zowie xl2546 aldım bayağı akıcı hassasiyet bile fazla geldi yani o kadar söyliyim.
benq zowie hocam asus kullandım 1 yıl kötü renkler input laglar motion blue kötü monitörasustan şaşma derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?