7.5 eklenmesi gerekenler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
9 HİZMET YILI
ya isim değiştirmeee başka bişi istemiom yada haykırma birisi sadece birisi

Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Bence En İyileri Dövme Hack Olsa, Bide Corumlu Vip Hacktaki Gibi Takla Olsa Süper Olur, Bide Yere Silah atabilme Olsa Manyak olur.

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Siz Siteye bİ Yatırım Yaptınızmı Siz Hiç Bağış Yaptınızmı Sizin İsteme Hakkınız Doldu Kardeşim İsterlere Dword Vip Hacki Sadece Premınyum Üyelere Verilebilirdi Siz Sadece Lite Yani Klan Vsilk Hack Kulanabilirndiz Ama Adamlar Ne Yaptılar Hadi Ayrımcılık Olmasın Diye Dword Hack Vip Hack Sizede Verdiler Bide Size 3 Şans Tanındı Ve 3 Şansızda Doldu Yani Sizin İstekleriniz Olmayacak Bidaha Hakkınız Doldu Haklımıyım ?

▃ ▅ ησ ♥ яєѕρєcт ▅ ▃
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Kardeşim M-500 Olunca Ne Oluyor Açıklarmsın Herkes Onu İsitiyor Adamlar Bütün Silahları Eklemiş

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
olum gözünüz ne açmış bea size yetmiyomu okadar silah adamlar uğraşıp ekliyo

Üye
9 HİZMET YILI
silahlar ekleyin m500 gibi hepsini dövmeler ekleyin hepsini set olarak pençeler ekleyin insandan kurta geçerken can sıfırlanıyor onu düzeltin
kafa yarık gözüküyor düzeltin lütfen ve ekipmanlar gelsin

Uzman Üye
Ödüller
5
10 HİZMET YILI
veleds is coming a q istekleriniz bitmiyo çok biliyosan git dövme pençe kodla a m k saçma sapan konular açmayın yaş sınırı getirin şu foruma
bi si kime yardığınız yok bide istekler bitmiyo hangi keylogger li konuyo rapor ettiniz hangi üyeye yardım ettiniz çıldırıyorum banlamak isteyende keyfine göre takılsın

Nothing special tbh...
Uzman Üye
Ödüller
5
10 HİZMET YILI
Yanında ayran ister misin? Elinizdekiyle idare edin belki onu bile alamazdınız. Ayrıca olmasını istediğim diyorsun ama konu başlığında 7.5 eklenmesi "Gerekenler" diyorsun.

Lord_Of_Recep
Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
ejderavcisi11' Alıntı:
Yanında ayran ister misin? Elinizdekiyle idare edin belki onu bile alamazdınız. Ayrıca olmasını istediğim diyorsun ama konu başlığında 7.5 eklenmesi "Gerekenler" diyorsun.
Yahu kardeşim ben eklerlerse güzel olur diyorum anlamıyomusun ?? eklemezlersede elimzdekiler bize bu kadar yeter boşa atar yapma  ;) :seytan: :ates:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...