Onaylı Üye
ben 2 haftadır kullanıyorumlazysharpı sen kullanıyormusun ?
neden öyle dedinEğer hileyi kullanan arkadaş riotun yeni oyunu Valorantı indirirse hile tespit edilir ve banı yer.
Riot,yeni oyunu için Riot VanGuard diye bir program çıkardı.Belki daha eskiden de vardı bilmiyorum.neden öyle dedin
valorantın ac si farklı indirken yazıyor ondandırneden öyle dedin
knk onu inidirnce yeni sisteminide indirmiş oluyorsun galiba valorant da hilenin imkansız olacağını idda ediyorlar çünküneden öyle dedin
ahahah kesınn yaşanır memoryhack burasıknk onu inidirnce yeni sisteminide indirmiş oluyorsun galiba valorant da hilenin imkansız olacağını idda ediyorlar çünkü
Bence kesinlikle rapor sistemine bagli calisiyorlar kendi şahsî fikrimLazySharp Lux Oynuyor Arkadaşım Ve 0 Level Yenı HESAP açıp hileyi açtı zoom hack ve dodge dışında herseyı kapatıp oynuyor ve 7. ay hala ban yemedı hemde 1 değil 2-3-4 tane farklı hacke geçip dönüp yapıyor sizce ban logları dıye bır sey varmı yoksa sadece oyuncular report edıncemı farkedılıyor merak ettım (plata çıktı)
bhende öyle dusunuyorumBence kesinlikle rapor sistemine bagli calisiyorlar kendi şahsî fikrim
Tabi oyuncuyu vurdukdan sonra seni izleyip videonuda alabilir dikkatli oynamak lazimbhende öyle dusunuyorum
başkan rıca etske ayarlaın remsını cekıp özelden atma sansın varmı ?LazySharp Lux Oynuyor Arkadaşım Ve 0 Level Yenı HESAP açıp hileyi açtı zoom hack ve dodge dışında herseyı kapatıp oynuyor ve 7. ay hala ban yemedı hemde 1 değil 2-3-4 tane farklı hacke geçip dönüp yapıyor sizce ban logları dıye bır sey varmı yoksa sadece oyuncular report edıncemı farkedılıyor merak ettım (plata çıktı)
dediğim gibi sadece dodgeyı açıyorum o kadar gerisi zaten gelıyorTabi oyuncuyu vurdukdan sonra seni izleyip videonuda alabilir dikkatli oynamak lazim
atarım tabii kibaşkan rıca etske ayarlaın remsını cekıp özelden atma sansın varmı ?
eyw cansınn cannnndediğim gibi sadece dodgeyı açıyorum o kadar gerisi zaten gelıyor
Post automatically merged:
atarım tabii ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?