Evet klavye değişmeli ama mouse benim için o kadar önemli değil internet kafede 1200₺ lik 800₺lik mouselarla oyun oynadım ve o kadar para vermek için bir sebep bulamadım.Şuanlık mouse beni idare ediyor.Kendi yazılımı var ergonomik ve auto pistol modu var.Hayırlı olsun, fena bir sisteme benzemiyor da klavye ve fareniz biraz kotüymüş.
Everest ürünleri genellikle kronik sorunlu oluyor. Eski sensörlü farede de FPS oyunları oynamak pek iyi olmayabilir.Evet klavye değişmeli ama mouse benim için o kadar önemli değil. İnternet kafede 1200 ve 800 liralık mouselerle oyun oynadım ben. O kadar para vermek için bir sebep bulamadım. Şu anlık idare ediyor.
Bence gayet güzel ama monitöre 2k gitmiş zaten kasa 5 k lık tır lol oynamaya yeterfiyatına göre gayet iyi hayırlı olsun.
bende alıcam sistem de şuan pahalı indirimleri falan bekliyorum o zaman yakalayabilirsem alıcam bir tane hayırlı olsun bu arada sistem
hayalimdeki sistem desemEkli dosyayı görüntüle 76174
Şu anki fiyatları değil aldığım fiyatları yazıyorum modelleri internette aratarak fiyat bilgisine ulaşabilirsiniz.
Kasayı 3650 TL'ye aldım.
i5 6600.
4 GB 256 bit Gigabyte Aorus RX 570.
8 GB 2400 MHz RAM.
650W PSU.
1 TB HDD.
240 GB SSD.
Monitörü dün 2750 TL'ye aldım.
MSI Optix G241 144 Hz 1 ms IPS panel.
Oyuncu koltuğu XPrime Plus 800 TL
Mouse: Everest Rampage SGM-05 Racer 90 TL
Kulaklık: Gamepower Magnus V2 120 TL
Klavye: A101'den 50 TL'ye almıştım.
Masayı da A101'den almıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?