Arkanda
Ultra Üye
kanka kasıcağından korkuyorum yaalınır kankam tabii ki neden alınmasın arkadaşlarınla birlikte oynayabilirsin
sen onu yanlış anlamışsın kankam elraenn yayında full+full ayarlara çekiyor oyunun grafiklerini ondan dolayı kasıyor gibi gözüküyor bir problem olmaz merak etmekanka kasıcağından korkuyorum ya
tamam kanka teşşekür ederim ben optimizasyon sorunu olan bi oyun sanmıştımsen onu yanlış anlamışsın kankam elraenn yayında full+full ayarlara çekiyor oyunun grafiklerini ondan dolayı kasıyor gibi gözüküyor bir problem olmaz merak etme
Tek başına gerçekten sarmıyor. Denendi onaylandı.alınır ustada bi ekipe ihtiyacın var tek başına hiç sarmıyor gerçekten
rica ederim dostum iyi vakit geçirmeler oyunda sanatamam kanka teşşekür ederim ben optimizasyon sorunu olan bi oyun sanmıştım
Güzel oyun dostum baya sarıyor alabilirsininarkadaşlar elraenn oynuyordu benimde hoşuma gitti kuzenimle oynamak için almak istiyorum iyi bir oyuna benziyor fakat yayından izlediğimde ekipteki diğer kişilerin ve elraenn(tuğkan)ın bilgisayarıda çok kasıyordu ve genel olarak kasıyor gibiydi almalı mıyım oynayabilir mi oynanabilir mi?
i5 10400f quadro gt 730pc sistemin ne ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?