☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
1-2 kişi zor olabilir ama oynanır. ben başka videolar vs. izledim bu oyunda o kadar kasmıyordu. host sahibi tuğkan olduğu için o kadar kasması normal bencearkadaşlar elraenn oynuyordu benimde hoşuma gitti kuzenimle oynamak için almak istiyorum iyi bir oyuna benziyor fakat yayından izlediğimde ekipteki diğer kişilerin ve elraenn(tuğkan)ın bilgisayarıda çok kasıyordu ve genel olarak kasıyor gibiydi almalı mıyım oynayabilir mi oynanabilir mi?
sıstemıne uygun ayarları zaten otomatık uyguluyor o yuzden kasmadan oynayabılırsınarkadaşlar elraenn oynuyordu benimde hoşuma gitti kuzenimle oynamak için almak istiyorum iyi bir oyuna benziyor fakat yayından izlediğimde ekipteki diğer kişilerin ve elraenn(tuğkan)ın bilgisayarıda çok kasıyordu ve genel olarak kasıyor gibiydi almalı mıyım oynayabilir mi oynanabilir mi?
kanka gamepasste sureklı her ay para odemen gerekıyor ama test etmek ıcın bır aylık odeme yaparak alıp oynayarak bakabılırgame pass alırsan orda var oyun genel olarak mükkemmel detaylı bir oyun. arkadaşların varsa tadından yenmez tavsiye ederim
bende bir günden daha az sürdü ayni dedigin gibikasması full ayarlarda oynadığı için oyunsa güzel 7 - 8 saat tek oturuş aralıksız oynadık arkadaşla alınır yani
bencede gayet eylenceli alinabilirgayet zevkli güzel oyun alınabilir
hocam oyun alınır bence 40 tl zaten çokta pahalı deyil zombi teması benim hoşuma gidiyoroyun güzel bende almayı düşündüm fakat arkadaş ortamında ekipçe elraenn gibi oynamak lazım yoksa tadı çıkar
yayınlarında ultra ayarlarda oynuyor dostum adamda rtx 4090 var yani
Arkadaş ortamın varsa topluca alınabilir grafik sorunları var sen yayın felan açmadığın için çok kasmaya bilirarkadaşlar elraenn oynuyordu benimde hoşuma gitti kuzenimle oynamak için almak istiyorum iyi bir oyuna benziyor fakat yayından izlediğimde ekipteki diğer kişilerin ve elraenn(tuğkan)ın bilgisayarıda çok kasıyordu ve genel olarak kasıyor gibiydi almalı mıyım oynayabilir mi oynanabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?