Bütçem 700 TL uzun ömürlü ve kaliteli bir kulaklık istiyorum büyük kulaklıklara göre.
Ben "Oppo Enco Buds 2" modelini bulmuştum hakkında fazla bir yorum yok önerir misiniz?
Bütçem 700 TL uzun ömürlü ve kaliteli bir kulaklık istiyorum büyük kulaklıklara göre.
Ben "Oppo Enco Buds 2" modelini bulmuştum hakkında fazla bir yorum yok önerir misiniz?
Kablosuz en güzel yani arkadaşlarınla dc deyken wcden cvp verebilmen hahah kablosuz ise sarj bitti vs sorunları olmuyor oppoyu boşver logitechlere yönel düzgün bir marka al hocam
Arkadaşlar öneriler için teşekkürler öncelikle jbl'e biraz daha kanım ısınmaya başladı şunu ekleyeyim bu kulaklığı outdoor kullanacağım gaming kulaklığım zaten mevcut.