700 TL'ye kadar oyuncu kulaklığı önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
700TL bütçem var, oyun için kulaklık arıyorum. Tavsiye lazım.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
4 HİZMET YILI
SteelSeries veya Rampage gibi kulaklıklar ses kartı bakımından falan uzun süreli dayanan güzel kulaklıklar ama kabloyu örgü almanı öneririm kablolarda kırılmalar olabiliyor.

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
James Donkey 008 alabilirsin, pişman olmazsın çünkü mikrofon kalitesi piyasada ki en iyi üreticilere eşdeğer şekilde. 7.1i de mükemmel kalitede. Tasarım olarak da standardın dışında. Ürünün garantisi bitse dahi iletişim kurup hemen destek isteyebilirsin bir çok konuda.

Banlı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Steelseries arctis 1 öneririm hem kaliteli marka hem kulaklık gayet iyi..

Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Benim kullandığım Asus Tuf Gaming H7, Asla tavsiye etmem tasarım güzel rahatlık güzel kalite zayıf...

Hyperx Cloud 2, indirimdeyken 1,2k dan 650 falan düşmüştü özellikle rainbow için tavsiye etmişlerdi zamanında alamamıştım eğer indirimde görürsen mutlak al izlediğim onca video da bu kulaklığı övmüşlerdi şans eseri denk gelirsen indirime kaçırma onun haricinde james donkey 008 7.1

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
JBL Quantum 100 kullanıyorum çok memnunum sana da öneririm 7.1 ses sistemi var önden ve arkadan ses geldiğinde farkediyorsun

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Gamepower jin alabilirsin yaklaşık 6 aydır kullanıyorum ve çok memnunum tek sıkıntısı hafif gelen dip ses beni rahatsız etmiyor ama seni rahatsız edebilir bir göz at istersen.

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Bütçeni biraz daha yükseltebilirsen SteelSeries almanı öneririm 3 yıldır kullanıyorum ve en iyi kulaklık markası kesinlikle SteelSeries'tir bence onun haricinde Razer BlackShark V2 alabilirsin çok kaliteli bir F/P ürünüdür

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
arctis 1 almıştım bime geldiği zamanlar gayet güzel ses veriyor memnunum ben tavsiye ederim

Onaylı Üye
Ödüller
3
Sosyal
4 HİZMET YILI
7.1 500 den aşağı kulaklık alma üstü zaten baya iyi marka olarak rampage tavsiye ederim 2 yıldır kullanıyorum

Üye
4 HİZMET YILI
Logitech G332 Kulaklığınıda alabilirsin kankamm. güzel bir kulaklık temiz ses net ses parazitsiz
Corsair Gaming Void Pro RGB Wireless. Bu kulaklık bende var yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum hiç bir sorununu görmedim <3

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
HyperX Cloud 2, SteelSeries Artics 5 ikisini de deneyimledim. Gayet güzel, sağlam kulaklıklar.

Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Fiyat - performans bakımından kendi kullandığım Logitech G432 7.1 öneriyorum. Kullanmaya başladığım günden beri resmen kulaklarımla görüyorum etrafı :D

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Miracle-X4 ben aldığımda 215 liraydı şimdi fiyatını bilmiyorum ama kulaklarımı çok rahat tutuyor ve gayet kaliteli kullanmak istersen öneririm

Seçkin Üye
Ödüller
8
Sosyal
7 HİZMET YILI
Dostum 530TL'ye almıştım şu an 630 gibi bir fiyatı olması gerek önereceğim kulaklığı kullanıyorum ve gayet güzel ses kalitesi oyun performansı üstüne uzun kullanımda ter çok yapmıyor ve ağrıtmıyor kulağı Rampage R36 drop kullaklık çok iyi alabilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Fiyat - performans bakımından kendi kullandığım Logitech G432 7.1 öneriyorum. Kullanmaya başladığım günden beri resmen kulaklarımla görüyorum etrafı :D
Kanka o kulaklığı aldım ama bir tarafindan daha fazla ses geliyor ayarlayamiyodum iade ettim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...