bütçeniz nedir tam olarakMSI Rx480 8gb Ekran kartını mining ve oyun amaçlı olarak uzun yıllardır kullandım yavaş yavaş ömrünün sonuna gelmeye başladı , bazı oyunları açarken artık pc kitleniyor fanlar yüksek hızda çalışmaya başlıyor vb.
Chipset:AMD Bellek 8 GB bütçe dostu f/p ekran kartı önerileriniz bekliyorum , kullanıpta deneyimleyenler yorumlarda belirtirlerse iyi olur .
7k civarıbütçeniz nedir tam olarak
Yazmis dostum zaten 7000 yaklasık dıye.Burda bütçenin ne kadar olduğunu bilsek ona göre sana seçenekler sunulabilir
Sapphire modelindenmi almıştı arkadasın fanları performansı filan nasılmış acaba ?RX 5500 XT dusuk kalirsa RX 5600 XT, RX 6600 XT olabilir suan ki piyasa fiyati baya artmis olabilir sanirim 4 ay oncesine kadar 8kya bir arkadasim almisti. Bulabilirsen al.
Sapphire modelleri ucuz olabiliyor.
NVIDIA tarafindan onerim RTX 3060 veya 2070S olabilir.
Hocam Malum suan RX 570 bile 5K oldugu icin onerim bu kadar malesef.
Post automatically merged:
Yazmis dostum zaten 7000 yaklasık dıye.
Strix ROG ve diger modellere gore daha fazla sicakliga sahipmis ama asiri over bi isinma olmadigini iletti.Sapphire modelindenmi almıştı arkadasın fanları performansı filan nasılmış acaba ?
Stres testi yapmadi bilsem onu da belirtirdim hocam.Strix ROG ve diger modellere gore daha fazla sicakliga sahipmis ama asiri over bi isinma olmadigini iletti.
8 gb tercihim 6600xt dikkatimi çektiVga Saphire RX6500 XT 4GB Gaming OC Radeon RX 6500XT sitelerde 3.500 tl civarı seni uçurur dostum .d
o zaman ona ilgi duymalısın bende olsam 8 gb tercih ederdim bütçene görede gider zaten alırsan şimdiden hayırlısı olsun.8 gb tercihim 6600xt dikkatimi çekti
3050 bence o bütçeye biraz düşük kalırBence NVIDIA al teknoloji olarak amdden daha iyi olduğunu düşünüyorum. RTX 3050 olabilir gayet iyi bir ekran kartı arkadaşımda vardı. sorun varsa yazabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?