Yani FPS hiç oynamam, CS:GO gibi oyunları uzun zamandır hiç oynamam. LoL, FiveM hep oynadığım oyunlar ve açık dünya oyunları yani.Yani akıcılık ve daha hızlı görünüm vermesi açısından tabi ki şart. Daha hızlı fark eder ve tepki verirsin. Durumun buna el veriyorsa almanı öneririm tabi. Fps oyunlarını oynamıyor isen pek fazla da bir önemi olacağını sanmam. Online ve Fps oyunlarında fark yaratan bir etken çünküBirazda sana kalmış bir seçenek yani.
O zaman kendi kararını dinleyebilirsin. Bir sorun teşkil etmez bence. Lakin ileriye dönük olarak, ileri ki zamanlarda belki başka alanlara yönelirsin de, fikri varsa 144 Hz alırsan iyi olur senin için. Tamamen ne yapacağına ve neye karar vereceğine bağlı.Yani FPS hiç oynamam, CS:GO gibi oyunları uzun zamandır hiç oynamam. LoL, FiveM hep oynadığım oyunlar ve açık dünya oyunları yani.
Merhaba arkadaşlar, yeni sistem alıyorum ve bir adet monitör alacağım. 75 Hz alma kararı verdim, 144 Hz için fazladan bütçe ayırmak istemedim fakat arkadaşım ısrarla 144 almam gerektiğini söylüyor. Öyle fazla FPS oyunu oynayan birisi değilim, hatta hiç oynamam. Genelde açık dünya oyunları oynarım: Watch Dogs, Gta5 gibi. CS:GO gibi oyunlarla aram yoktur. Sizce 144 Hz monitör almak şart mı?
yeni nesil oyunlar var ve daha iyi daha saglıklı oyun oynaman için 144hz almanı öneririm kral https://giphy.com/103liSxCY1NpLOMerhaba arkadaşlar, yeni sistem alıyorum ve bir adet monitör alacağım. 75 Hz alma kararı verdim, 144 Hz için fazladan bütçe ayırmak istemedim fakat arkadaşım ısrarla 144 almam gerektiğini söylüyor. Öyle fazla FPS oyunu oynayan birisi değilim, hatta hiç oynamam. Genelde açık dünya oyunları oynarım: Watch Dogs, Gta5 gibi. CS:GO gibi oyunlarla aram yoktur. Sizce 144 Hz monitör almak şart mı?
kesinlikle 144hz olmalı yeni nesil oyunlar için birebirMerhaba arkadaşlar, yeni sistem alıyorum ve bir adet monitör alacağım. 75 Hz alma kararı verdim, 144 Hz için fazladan bütçe ayırmak istemedim fakat arkadaşım ısrarla 144 almam gerektiğini söylüyor. Öyle fazla FPS oyunu oynayan birisi değilim, hatta hiç oynamam. Genelde açık dünya oyunları oynarım: Watch Dogs, Gta5 gibi. CS:GO gibi oyunlarla aram yoktur. Sizce 144 Hz monitör almak şart mı?
aynen bencede gta 5 için gerek yokFps oynamıyorsan alma bro zaten gta5 de 144+ fps alamazsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?