The story about good
Ultra Üye
çöp mü oyun çok güzel emek var çöp diyosun
evet çöpsınırsız mı?
Post automatically merged:
kesin yaşanmıştır.evet çöp
forza horizon dicektin galiba?Horza foeizon 3 diye okudum heyecanlandim.Eline saglik
Teşekkürler ;DEyvallah başkan
Evet sınırsız.sınırsız mı?
Post automatically merged:
Değerli bir oyun olduğundan hem pahalı oyun hesabınıza eklenmiş oluyor hesabın değeri artıyor hemde kütüphaneniz iyi oyunlar ile doluyor, devam.herkesin dedği gibi oyunda artık fazla online kullanıcı olmuyor ben yinede epic games de kütüphaneme ekledim belli mi olur belki oyun sonradan değerlenir
Forza horizon 3 70 TL gözüküyor bence ***** takıl steamde olmadığından indirim bekleme gibi bir şansında yok.Horza foeizon 3 diye okudum heyecanlandim.Eline saglik
Ayn yanlis olmusforza horizon dicektin galiba?
ozaman sende çöpsün emek var diye kotu yorum yapma demedım sen çöp diyemezsin kötü diyebilirsinÇöp dıyorsun çıkıyorlar pyumda emek bar sen çöp dıyorsun ee napalım emek var birşey demeyelimmi *ÇÖP
ahahhahah pekiSen kımsın moruq kaybol
100 tl mi verdin harbiden ben onu indirimdeyken almıştım fiyatı:30 tlşu oyuna 100 küsür tl verdim aldım yazıklar olsun oynamıyorum lan hadi oynatın beni
Starter pack değil bendeki marching edition du100 tl mi verdin harbiden ben onu indirimdeyken almıştım fiyatı:30 tl
heğğ sende indirimde almışsın ozmanStarter pack değil bendeki marching edition du
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?