Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
8

:resim:

screenshot.jpg

ugJYIuHFGvh0wDFxwmZFRFj3cV_vuiTTwBrpJp1c-6EjqFGfjf1Ah_fkNgjSNHh6DT0.jpg

:yazı:

8 Ball Pool Bilardo tabanlı kurulmuş bir oyundur.Bu oyunda arkadaşlarınızla veya rastgele rakiplerinizle bilardo oynayabilirsiniz.Aşağıdaki Apk sayesinde Uzun çizgi hilesi gibi özelliklere ulaşabilirsiniz.

:yazı:

Aşağıdan ''Apk'' dosyasını indirin. Daha sonrasında cihazınıza kurun ve oyuna giriş yapın.

:özellik:

>>Uzun Çizgi Hilesi<<

:not:

Uzun çizgi hilesi oyunun en uzun çizgisidir.Çizgisiz odalarda oynasanız bile bu apk sayesinde yinede uzun bir çizgi gözükecektir.

:calis:

Oyunun uygun olduğu tüm Android sistemlerinde çalışmaktadır.

Arkadaşlar hilemizin özellikleri yukarıda gördüğünüz gibidir. Anlatımı ve özelliklerini inceledikten sonra hileyi rahatça çalıştırabilirsiniz. İndirme linki ve virüstotale geçmeden önce şunu belirtmek istiyorum. Kullanacağınız hilede başınıza gelebilecek bütün problem, cezalandırma, hata vb. şeylerin sorumluluğu tamamen hileyi indiren kullanıcıya aittir. Herhangi bir sorumluluğu memoryhackers.org ailesi olarak kabul etmemekteyiz.

:indir:

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

:not:

Hilenin virüstotal'ini inceleyen arkadaşlar, virüstotalde virüs çıkması gayet doğaldır, trainer ve hile programı tarzındaki şeylerin kodlanma aşamasında kullanıldığı kodlardan dolayı, virüstotal ve bazı virüs programları bunu programları virüs olarak algılamaktadır. Forum sitemizde kesinlikle rat paylaşımı yasaktır ve yapılamaz, indireceğiniz dosyalarda darkcoment asla yoktur. Yetkililerimiz forumun temizliğini günlük olarak sağlamakta ve kontrol etmektedir. Şimdiden hileyi kullanacak arkadaşlar için iyi eğlenceler diliyorum, iyi forumlar.​

Onaylı Üye
Reis o çizginin dahada uzun hali olan bir sürüm vardı internette ekstra köşe ekliyordu ve efsane kusursuz shotlar atıyorduk tabi banlatıyordu onu bulamadım buna yapma ihtimalimiz?

Yazdıklarımın hepsini kaderden çaldım
Onaylı Üye
Ödüller
6
Hacı benim hesabdan madeni para eksiliyorve Ban yiyorum

Üye
Ödüller
6
daha önce hile kullanmıştım bu oyunda ama ban yemiştim anılarım canlandı denenmeli :))

Onaylı Üye
Eline sağlık, zamanında ıstaka ve daha uzun çizgi hileleri kullanırdım anılarımı canlandırdın teşekkürler.

Dude sorry, my english little bit but first write 50 message for forum and your account update "approved member" later use "member and approved member" games hack

Son düzenleme:
ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
16
Rakibi yenmem baya kolay olacak :D

Seçkin Üye
Mobil oyunlara çıkan hilelere bayılıyorum hem de bu oyun için geçerli

xSıfır
Onaylı Üye
facebook da en çok oynadığım oyundu vay be şimdi hileli oynarım artık

Üye
Ödüller
3
great game congratulations continues so it goes a long way in the area and no on the tape brother the brave to brave to birulate.

Seçkin Üye
Ödüller
2
bende internet bağlantınız kesildi bağlanılmaya çalışıyoruz diyor orda kalıyor varmı yardımcı olucak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
  AdBlock Detected
Elbette, reklam engelleme yazılımı, reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarır, ancak aynı zamanda web sitemizin bazı yararlı ve önemli özelliklerini de engeller. Mümkün olan en iyi site deneyimi için lütfen bir dakikanızı ayırarak AdBlocker'ınızı devre dışı bırakın.