kanka boş yorum bu konuyla ilgili yaz lütfen.Adam istediği başlığı atar.8bin lira toplama önerisi de
Daha 3k felan para kalıyorum hocam sistemde bazı şeyleri 3k tamamlayacak şekilde güncelleyip atabilirmisiniz zahmet olmazsaEkran - MSI Optix MAG241C 23.6" 144Hz 1ms HDMI 1.799,00₺
Mekanik Klavye - GamePower OGRE RGB Mekanik Mavi Switch Klavye 341,00₺
Kasa - Thermaltake View 31 TG RGB Midi-Tower PC SPCC,Tempered glass Black ATX,Micro ATX,Mini-ITX Gaming
(Kasayı Hepsi burdadan alırsan 2.250₺ Ödüyorsun + 201,23 TL x 12 ay'a varan taksit +
Amazondan Alırsan 1.800₺ Kargo Bedava + 299,55₺ x 6 ay'a varan faizsiz taksit
Rampage Styles Siyah USB 7.1 RGB Oyuncu Mikrofonlu Kulaklık 184,90₺
Bilgisayar Masası Altı Rahatlatıcı Ayak Desteği 68,00₺ (Çok lazım değil benim açımdan önemli)
Selamlar ben 4 a but
Sağolsun Korona Abimiz Ablamız Karşı Cinsimiz Veya Aynı Cinsimiz Bitiyor
Bende Bu Yaz Her Yaz Olduğu gibi Çalışacağım Fakat Öncekiler gibi 1 ay çalışıp Bırakmayacağım xD
4 ay Boyunca Çalışıp 5k felan Alacağım toplamda biraz daha fazla Ve bu Setup'ımı satıp Yeni bir Setup Alacağım
İçerisinde Klavye [Mekanik olsun] Mouse gerek yok , Kasa , Monitor [144] Hz olursa iyi olur vb Diğer şeyleri Alacağım 8 bin tl'e İyi bir setup önerirmisiniz
Kendim toplamam toplayamam xD Bu yüzden Önerirseniz Sevinirim 8k dan az olsun veya pek fazla artmadan fazla olsun atarmısınız setupları ?
144 Hz Küçük bir monitor Olmasın örneğin:Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Amacım hava felan atmak değil Dostlarım bekliyorum!
Hocam bu biraz pahalı deil mibuna da bi bak broBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?