18 yaşındayımYaşınız kaç?
hacı ama kontrol edemiyorsunki şöyle düşün mahallenize çok güzel bir kız taşınmış ister istemez ona aşık olursan ne yapabilirsinki nasıl yönetirsin kendiniAradan biraz süre geçmiş görüldüğü gibi ama hiç bir zaman aşık olma bizde olduk ama karşı taraf aşık olunca hayattan daha keyif oluyorsun herzaman keyif aldığın şeyleri yap kimseyede güvenme en önemliside kimseye bağlanma herşeyin bir sonu var çünkü bu kavramı nekadar çabuk kavrarsan hayatı daha relax daha dünya seninmiş gibi yaşarsın vur geç yani
Çokça sevgilin olur, çokça ayrılığın olur, aşk acısı çektiğin olur bunların bilincinde olman gerek çünkü erken yaş ilişkileri böyledir. Şu yaşlarda insan doyum peşinde olur, duyguları yaş gereği daha yoğun şekilde yaşar, yaşanan sorunları fazla büyütür, kendini çıkmazda sanar. Şahsi fikrim, erken yaşta ilişkiyi pek uygun bulmuyorum ben, böyle deyip de seni yönlendirmek gibi olmasın sadece bu yaşta bunların yaşanacağını bil. Üniversite ortamına girdiğinde her şeyin daha farklı olacağını, özgüvensizlik gibi sorunların geri de kalacağından haberdar ol. Ben böyle düşünüyorum.18 yaşındayım
Hacı zaten annemde diyor karşında daha çok kız çıkar diyor da bilmiyorum ya ergenlik işteÇokça sevgilin olur, çokça ayrılığın olur, aşk acısı çektiğin olur bunların bilincinde olman gerek çünkü erken yaş ilişkileri böyledir. Şu yaşlarda insan doyum peşinde olur, duyguları yaş gereği daha yoğun şekilde yaşar, yaşanan sorunları fazla büyütür, kendini çıkmazda sanar. Şahsi fikrim, erken yaşta ilişkiyi pek uygun bulmuyorum ben, böyle deyip de seni yönlendirmek gibi olmasın sadece bu yaşta bunların yaşanacağını bil. Üniversite ortamına girdiğinde her şeyin daha farklı olacağını, özgüvensizlik gibi sorunların geri de kalacağından haberdar ol. Ben böyle düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?