The story about good
Ultra Üye
oyun bilgisayar için değilmiAllahım şu telefonu bi alıyım sevmediğim oyunları bile severek oynayacam
eline sağlık
aaa mobil sandımoyun bilgisayar için değilmi
hahahahah gece gece güldürdün ya helal laaaa mobil sandımsjsjs
Bilgisayar oyunu ama olsun telefon oyunlarınıda oynarsın xDAllahım şu telefonu bi alıyım sevmediğim oyunları bile severek oynayacam
eline sağlık
aynen 1yıldır kullanmıyorum artık mobil oyunları ayırt edemez olmuşumBilgisayar oyunu ama olsun telefon oyunlarınıda oynarsın xD
hahaha ilahi ya. Mobil ile PC'yi ayırt edemeyende ne bilmaynen 1yıldır kullanmıyorum artık mobil oyunları ayırt edemez olmuşum
oyun içerisinden bir kare atarmısın merak ettim oynanışı nasılKonu güzel fakat oyun sarmadı beni
İhtiyacı yokki eğer sen Steam'e 10 TL yatırdıysan ve oyun aldıysan içerisinden yüzde alıyor , diyelim 1 tl ye skin aldın 10 kuruşu steam e gitti adam da aldı 1,10 tl ye sattı 15 kuruşu steam e gitti item silinmez sonsuza kadar ama para gittikçe erir yani bu iş böyle Steam her şekilde kazanacak o para en sonunda Steam'in olacak ihtiyaçları yok adamların zaten mallıkta öndeler yapmaları gerekenler iyapmıyorlarVe Steamdan Gine Ses Yok
bi saçmalık daha var pazarda satış yapıcakken steam guard 7 gündür kullanmıyo die 15 gün bekletiyo 7 gün steam guard kullanır satarım daha karlıİhtiyacı yokki eğer sen Steam'e 10 TL yatırdıysan ve oyun aldıysan içerisinden yüzde alıyor , diyelim 1 tl ye skin aldın 10 kuruşu steam e gitti adam da aldı 1,10 tl ye sattı 15 kuruşu steam e gitti item silinmez sonsuza kadar ama para gittikçe erir yani bu iş böyle Steam her şekilde kazanacak o para en sonunda Steam'in olacak ihtiyaçları yok adamların zaten mallıkta öndeler yapmaları gerekenler iyapmıyorlar
Satarsın ama aldıktan sonra yine bekletiyor sonra satabiliyorsun 1 hafta nedir yabi saçmalık daha var pazarda satış yapıcakken steam guard 7 gündür kullanmıyo die 15 gün bekletiyo 7 gün steam guard kullanır satarım daha karlı
fakirliğin gözü kör olsun bende de 1.5 yıldır yok telaynen 1yıldır kullanmıyorum artık mobil oyunları ayırt edemez olmuşum
ya ben fakirlikten değil üniye hazırlanıyom ondanfakirliğin gözü kör olsun bende de 1.5 yıldır yok telpubg mobile oyunu ama mobilde oynamadım hiç :=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?