Satıldı 💥[✅ᴜɴᴅᴇᴛᴇᴄᴛᴇᴅ✅] 👌 [!Slotlu SATIŞ!] 👌 - 🎯🔥 Valorant Undetected Private Premium Aimbot 🎯🔥 - 🦾[Win 10 Pro]🦾 : Velns Software 👨🏼‍💻

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Valorant Undetected Private Premium Aimbot
-Windows 10 Pro-

Features :
  • Aim Key Change
  • Smooth Settings
  • Config System
  • Hitbox Change (Head,Neck,Body)
  • Fov-Smooth Settings
  • Humanizer
  • Recoil Control System
  • Mode Settings

⬇️TR Key Fiyatlandırma⬇️
- 1 Günlük: 100₺
- 1 Haftalık: 450₺
- 1 Aylık: 1200₺

⬇️EU Key Pricing⬇️
- 1 Week: 20$
- 1 Month: 50$

⬇️ Login Menu ⬇️

⬇️ Gameplay ⬇️

⬇️---𝓓𝓘̇𝓢𝓒𝓞𝓡𝓓---⬇️
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

⬆️---𝓓𝓘̇𝓢𝓒𝓞𝓡𝓓---⬆️

Son düzenleme:
Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
+rep gayet güzel ilgilendi özelden dm attım sunucusu var arkadaşın 1 günlük aldım denemek için sürem bitince tekrardan yazarım teşekkür ederim

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
güzel ilgilendi başarılı bir aim alanının en iyisi bence

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Yorumu güncelliyorum öğlenden beri oyun giriyorum 10 15 maç atmışımdır oynadıkca ısınıyorsunuz daha çok eliniz alışıyor başarılı bir yazılım teşekkür ediyorum tekrardan yarın haftalık almak için tekrardan ticket açarım teşekkür ederim tekrardan iyi forumlar

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
güzel ilgilendi başarılı bir aim alanının en iyisi bence
Memnun kalmanıza sevindik. Kibar mesajınız için teşekkürler, iyi oyunlar dileriz.
Post automatically merged:

Yorumu güncelliyorum öğlenden beri oyun giriyorum 10 15 maç atmışımdır oynadıkca ısınıyorsunuz daha çok eliniz alışıyor başarılı bir yazılım teşekkür ediyorum tekrardan yarın haftalık almak için tekrardan ticket açarım teşekkür ederim tekrardan iyi forumlar
Merhabalar güzel mesajınız için teşekkür ederiz. Beğendiyseniz ne mutlu bize, yarın yine görüşmek dileğiyle diyelim madem :)

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
kara murat gibi abartmadığınız sürece sıkıntı olmaz. kafama bi şey takılınca soruyorum hemen yardımcı oluyorlar. her zaman muhatap bulabilmek güvende hissettiriyor. aldığım en iyi hizmet valla

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
discorddan iletisime gectim
Merhabalar günaydın, discord üzerinden geri dönüş sağlandı.
Post automatically merged:

kara murat gibi abartmadığınız sürece sıkıntı olmaz. kafama bi şey takılınca soruyorum hemen yardımcı oluyorlar. her zaman muhatap bulabilmek güvende hissettiriyor. aldığım en iyi hizmet valla
Merhabalar, hizmetimizden memnun kalmanıza çok sevindik. Alıcılarımızın satın alım sonrasında da %100 hizmet alması için elimizden geleni yapmaktayız. Güzel sözleriniz ve kibar mesajınız için çok teşekkür ederiz.

Son düzenleme:
Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
n2HpGS.png

[ 4 Günlük Kullanım Sonucu Yorumumu Güncelliyorum ] smurf alıp kasıyorum bir kaç gün önce satın almıştım herhangi bir sorun yaşanmadı sattığım hesabımda bugün an itibari ile toplam 40 50 maç atmışımdır sabahtan akşama kadar oynuyorum slotlu ürün olduğu için 1 günlük denememin yanında bittiği gibi haftalık satın aldım bittiği gibi aylık alacağım [+ YÖNLERİ ] ( Aim o kadar stabil ki siz vuruyormuşsunuz hissiyatı veriyor win 11 de çalışması da cabası tabii ki satın almamda en büyük etken bu olmuştu humanzıer ayarı ile daha da legit bir şekilde oynamanıza imkan sağlıyor [ - YÖNLERİ ] sürenizin bitiyor oluşu... Tekrardan çok teşekkür ediyorum aktif olup en saçma durumda bile sabırla yardım ediyor ve lisanınız olarak çok düzgün ve sevecen yaklaşıyor oluşunuz için iyi forumlar.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
n2HpGS.png

[ 4 Günlük Kullanım Sonucu Yorumumu Güncelliyorum ] smurf alıp kasıyorum bir kaç gün önce satın almıştım herhangi bir sorun yaşanmadı sattığım hesabımda bugün an itibari ile toplam 40 50 maç atmışımdır sabahtan akşama kadar oynuyorum slotlu ürün olduğu için 1 günlük denememin yanında bittiği gibi haftalık satın aldım bittiği gibi aylık alacağım [+ YÖNLERİ ] ( Aim o kadar stabil ki siz vuruyormuşsunuz hissiyatı veriyor win 11 de çalışması da cabası tabii ki satın almamda en büyük etken bu olmuştu humanzıer ayarı ile daha da legit bir şekilde oynamanıza imkan sağlıyor [ - YÖNLERİ ] sürenizin bitiyor oluşu... Tekrardan çok teşekkür ediyorum aktif olup en saçma durumda bile sabırla yardım ediyor ve lisanınız olarak çok düzgün ve sevecen yaklaşıyor oluşunuz için iyi forumlar.
Merhabalar iyi günler, üründen memnun kalmanız bizi çok mutlu etti ayriyeten de hesabınıza katkıda bulunabildiysek ne mutlu bize. Yazdığınız uzunca mesaj yüzümüzü güldürdü elinize sağlık. En ufak sıkıntınızda her zaman buradayız, iyi oyunlar diliyoruz :)

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Merhaba, yazılım sorunsuz çalışıyor gerçekten skorumda iyi bir fark yarattı. Yazılım sahibine teşekkür ediyorum elinize sağlık ♥

Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
aylık fiyat olarak türklere daha pahalı eu ya neden ucuz ?

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
aylık fiyat olarak türklere daha pahalı eu ya neden ucuz ?
Eu müşterilerimize günlük deneme imkanı maalesef sunamıyoruz. Bundan mütevellit aylık satın alımları durumunda biraz daha iyileştirme yapılmasının daha uygun olacağı konusunda karar kıldık. Yorumunuz için teşekkür ederiz.

Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Eu müşterilerimize günlük deneme imkanı maalesef sunamıyoruz. Bundan mütevellit aylık satın alımları durumunda biraz daha iyileştirme yapılmasının daha uygun olacağı konusunda karar kıldık. Yorumunuz için teşekkür ederiz.
tam tersi olsa türklere tolerans yapsanız nasıl olur. mağlum ekonomi ortada

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
tam tersi olsa türklere tolerans yapsanız nasıl olur. mağlum ekonomi ortada
Türk kullanıcılarımıza günlük deneme şansı ve haftalık fiyatlandırma da daha ucuza yazılımımıza sahip olma şansı sunuyoruz. Her iki tarafında alabileceği seviyede fiyatlandırma yapmaya çalışıyoruz. Fakat yorumlarınızı ve taleplerinizi önemsemekteyiz, talep doğrultusunda isteğinize yönelik değişiklikler gerçekleştirebiliriz.

Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Türk kullanıcılarımıza günlük deneme şansı ve haftalık fiyatlandırma da daha ucuza yazılımımıza sahip olma şansı sunuyoruz. Her iki tarafında alabileceği seviyede fiyatlandırma yapmaya çalışıyoruz. Fakat yorumlarınızı ve taleplerinizi önemsemekteyiz, talep doğrultusunda isteğinize yönelik değişiklikler gerçekleştirebiliriz.
şimdi şöyle düşünürebilirsin. 1 günlük hile 100 tl, 1 günlük asgeri ücret 400tl diyelim . 1günlük hile asgeri ücretin 4/1 ne denk geliyor . ama yurtdışında asgeri ücret saatlik 12 dolar varsayalım, 35 dolardan örnek vereyim max 2-3 saatlik ücretlerine denk geliyor yani yurtdışındaki adam 3 saat çalışarak 1 aylık hile alabilir, ama türk biri bir gün çalışıp max 1 haftalık versiyonunu alabilir. bu benim düşüncem diğerleri nasıl düşünüyür bilmem

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
şimdi şöyle düşünürebilirsin. 1 günlük hile 100 tl, 1 günlük asgeri ücret 400tl diyelim . 1günlük hile asgeri ücretin 4/1 ne denk geliyor . ama yurtdışında asgeri ücret saatlik 12 dolar varsayalım, 35 dolardan örnek vereyim max 2-3 saatlik ücretlerine denk geliyor yani yurtdışındaki adam 3 saat çalışarak 1 aylık hile alabilir, ama türk biri bir gün çalışıp max 1 haftalık versiyonunu alabilir. bu benim düşüncem diğerleri nasıl düşünüyür bilmem
Düşünürsek çok farklı tezler üretebiliriz bu konu hakkında biz yaptığımız yazılımın karşılığı olarak her iki tarafada bu şekilde uygun gördük tekrardan yorumunuz için teşekkür ediyor taleplerinizi dikkatle ciddiye alıyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...