- Konuyu başlatan
- Moderatör
Admin
yok kanka niye takıyım mal mıyım ben80 k mı3090 harici ekran kartı takma kanka o fiyata o sisteme
yok kanka niye takıyım mal mıyım ben80 k mı3090 harici ekran kartı takma kanka o fiyata o sisteme
dostum oyun oyniyip yayın yapıcaksan tabiki amd ama öyle iş için falan o tarz işlemler içiin kullancaksan inteli almalısınkral intel mi daha iyi yoksa amd mi
monsterlardan şaşma reis en dandigi bile öbürlerine toz attııyorSelamlar dostlar 80k civarı bütçem var ve sağlam bir PC toplamak istiyorum. Sizlerden ricam oyuncu PC'si toplama, sizin hazırladıklarınız vs var mıdır? Önerilerinizi bekliyorum, ona göre alışveriş yapacağım. Teşekkür ediyorum şimdiden tüm herkese.
Oyun için amdkral intel mi daha iyi yoksa amd mi
3090 alınca bütçe 40 bin e düşüyorbir kere sana baştan söyleyeyim gardaşım, 80 k pc diyorsun baştan 3090 kesin zaten. bak sana pc önermeme gerek yok zaten 80 k ya zaten 3090 sahibi olursun ram, işlemci, anakart vs onlarda iyidir herhalde. hani anlatmaya çalıştığım şey şu 80 k ya oyun yapabilirsin
.
aga cidden 80k okadar paraya yazık bence ideal fiyatlara bak arac alırsın o parayaSelamlar dostlar 80k civarı bütçem var ve sağlam bir PC toplamak istiyorum. Sizlerden ricam oyuncu PC'si toplama, sizin hazırladıklarınız vs var mıdır? Önerilerinizi bekliyorum, ona göre alışveriş yapacağım. Teşekkür ediyorum şimdiden tüm herkese.
siparişini verddim kral bunların 5950x i aldım o en üstüymüş emeğine sağlıkToplamış olduğum bilgisayar içerisinde monitör dahildir. Bütçe çok yüksek olduğu için, en kaliteli, INPUT lag gibi oyun için önemli olan konularda en başarılı olan RAM, Anakart ve işlemci 3'lüsünü kullandım. Ekran kartı konusunda EVGA gibi dünya çapında çok kaliteli bir markayı seçme kararı aldım. Hem kur neticesinde karşılaştığımız fiyat doğrultusunda 3070 modelini koymaya karar verdim. Bütçenizde hala biraz boşluk var (Monitör çıkarsa) dilerseniz 3080 koyabilirsiniz. Soğutma olarak RGB kullanmadım, NZXT 3'lü soğutma konusunda X serisi çok başarılı. Dilerseniz CoolerMaster RGB 360MM soğutucuyu tercih edebilirsiniz. Kasanı geniş, ferah. PSU olarak 850+ Gold full modüler PSU seçtim. Dilerseniz monitörü sistemden çıkarabilirsiniz. SSD olarak 1TB Samsung'un çıkarmış olduğu 7000 küsür okuma, yazma değerlerine ulaşabilen bir disk seçtim. Dilerseniz yanına ekleme yapabilirsiniz. Her türlü sorularınız için buradayım. Saygılarımla.
NOT: RAM 16GB seçmişim yanında 32'lik olanıda vardı. 32'lik seçilmesi yeni çıkacak ve piyasada yeni çıkan oyunlar açısından daha sağlıklı olacaktır.
Ekli dosyayı görüntüle 70903
nedeyim aga nasıl bi sistem düşünüyorsun ne icin mesela bakayım sanasiparişini verddim kral bunların 5950x i aldım o en üstüymüş emeğine sağlık
sipariş ettim zaten kral sağ olasın ilgin içinnedeyim aga nasıl bi sistem düşünüyorsun ne icin mesela bakayım sana
banada paylasırmısın spiris etigin sistemi merak etim sıkıtı olmasasipariş ettim zaten kral sağ olasın ilgin için
Rica ederim. Hayırlı olsun demek düşer bize. Yine yardımcı olabileceğim bir konu olursa ulaşabilirsin. İşlemci konusunda iyi yapmışsın arada 6k gibi bir fark vardı o yüzden tercih etmemiştim. Saygılar.siparişini verddim kral bunların 5950x i aldım o en üstüymüş emeğine sağlık
Post automatically merged:
para problem değil dostum var en kralından altımızda