80.000 TL'ye oyuncu bilgisayarı önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
~
Banlı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Abi millet 80 bin e pc topluyor biz hala sistemi upgrade edip bir ekran kartı alıcaz ya :D Kardeşim olan var olmayan var niye bütçeyi pat diye yazıyorsun...

Şuan kur baya yüksek şuanda toplamak mantıklı mı bilmiyorum dostum

SxNy
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
başkan 80k pc alma altına dolara bas bu kurla o paraya yazık edersin

tr1p
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Tek verebilecegim fikir oyun + edit islemleri falan yapacaksan islemcini Intel alman. Harici olarak piyasada 2. el kartlarin cogu mining yapilmis kartlar oluyor onlara da dikkat et

Efsane Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
bence çok bekleme dolar herr geçen gün artıyor alıcaksan şimdi al

Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Selamlar dostlar 80k civarı bütçem var ve sağlam bir PC toplamak istiyorum. Sizlerden ricam oyuncu PC'si toplama, sizin hazırladıklarınız vs var mıdır? Önerilerinizi bekliyorum, ona göre alışveriş yapacağım. Teşekkür ediyorum şimdiden tüm herkese.
monsterlardan şaşma reis en dandigi bile öbürlerine toz attııyor

Yazılım
Seçkin Üye
Ödüller
5
Sosyal
7 HİZMET YILI
bugün içinmi yarın içinmi

Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Bu fiyat aralığındaki iyi bir bilgisayar muhtemelen 8 GB kart gibi bir i7'dir

LEGİT BOSS
Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
bir kere sana baştan söyleyeyim gardaşım, 80 k pc diyorsun baştan 3090 kesin zaten :). bak sana pc önermeme gerek yok zaten 80 k ya zaten 3090 sahibi olursun ram, işlemci, anakart vs onlarda iyidir herhalde. hani anlatmaya çalıştığım şey şu 80 k ya oyun yapabilirsin :).
3090 alınca bütçe 40 bin e düşüyor :D

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
80 bin tl ne la harbiden yazık ülkenin geldiği hale bak...... Paramız pul oldu pul... araba alıyoruz sanki..

Adaletin Bumu Dünya
Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Selamlar dostlar 80k civarı bütçem var ve sağlam bir PC toplamak istiyorum. Sizlerden ricam oyuncu PC'si toplama, sizin hazırladıklarınız vs var mıdır? Önerilerinizi bekliyorum, ona göre alışveriş yapacağım. Teşekkür ediyorum şimdiden tüm herkese.
aga cidden 80k okadar paraya yazık bence ideal fiyatlara bak arac alırsın o paraya

Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
İncihes*pta güzel pcler var

Süper Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Toplamış olduğum bilgisayar içerisinde monitör dahildir. Bütçe çok yüksek olduğu için, en kaliteli, INPUT lag gibi oyun için önemli olan konularda en başarılı olan RAM, Anakart ve işlemci 3'lüsünü kullandım. Ekran kartı konusunda EVGA gibi dünya çapında çok kaliteli bir markayı seçme kararı aldım. Hem kur neticesinde karşılaştığımız fiyat doğrultusunda 3070 modelini koymaya karar verdim. Bütçenizde hala biraz boşluk var (Monitör çıkarsa) dilerseniz 3080 koyabilirsiniz. Soğutma olarak RGB kullanmadım, NZXT 3'lü soğutma konusunda X serisi çok başarılı. Dilerseniz CoolerMaster RGB 360MM soğutucuyu tercih edebilirsiniz. Kasanı geniş, ferah. PSU olarak 850+ Gold full modüler PSU seçtim. Dilerseniz monitörü sistemden çıkarabilirsiniz. SSD olarak 1TB Samsung'un çıkarmış olduğu 7000 küsür okuma, yazma değerlerine ulaşabilen bir disk seçtim. Dilerseniz yanına ekleme yapabilirsiniz. Her türlü sorularınız için buradayım. Saygılarımla.

NOT: RAM 16GB seçmişim yanında 32'lik olanıda vardı. 32'lik seçilmesi yeni çıkacak ve piyasada yeni çıkan oyunlar açısından daha sağlıklı olacaktır.

PC.png

Son düzenleme:
  • Konuyu başlatan
  • Moderatör
Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Toplamış olduğum bilgisayar içerisinde monitör dahildir. Bütçe çok yüksek olduğu için, en kaliteli, INPUT lag gibi oyun için önemli olan konularda en başarılı olan RAM, Anakart ve işlemci 3'lüsünü kullandım. Ekran kartı konusunda EVGA gibi dünya çapında çok kaliteli bir markayı seçme kararı aldım. Hem kur neticesinde karşılaştığımız fiyat doğrultusunda 3070 modelini koymaya karar verdim. Bütçenizde hala biraz boşluk var (Monitör çıkarsa) dilerseniz 3080 koyabilirsiniz. Soğutma olarak RGB kullanmadım, NZXT 3'lü soğutma konusunda X serisi çok başarılı. Dilerseniz CoolerMaster RGB 360MM soğutucuyu tercih edebilirsiniz. Kasanı geniş, ferah. PSU olarak 850+ Gold full modüler PSU seçtim. Dilerseniz monitörü sistemden çıkarabilirsiniz. SSD olarak 1TB Samsung'un çıkarmış olduğu 7000 küsür okuma, yazma değerlerine ulaşabilen bir disk seçtim. Dilerseniz yanına ekleme yapabilirsiniz. Her türlü sorularınız için buradayım. Saygılarımla.

NOT: RAM 16GB seçmişim yanında 32'lik olanıda vardı. 32'lik seçilmesi yeni çıkacak ve piyasada yeni çıkan oyunlar açısından daha sağlıklı olacaktır.

Ekli dosyayı görüntüle 70903
siparişini verddim kral bunların 5950x i aldım o en üstüymüş emeğine sağlık

Süper Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
siparişini verddim kral bunların 5950x i aldım o en üstüymüş emeğine sağlık
Post automatically merged:

para problem değil dostum var en kralından altımızda
Rica ederim. Hayırlı olsun demek düşer bize. Yine yardımcı olabileceğim bir konu olursa ulaşabilirsin. İşlemci konusunda iyi yapmışsın arada 6k gibi bir fark vardı o yüzden tercih etmemiştim. Saygılar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...