Seçkin Üye
indirimden dolayı52 tl gözüküyor bende
beraber takılalım mı? oyun sıkıcı geldi benim beceriksizliğimden galibaTek kişi güzel olan bir oyun değil arkadaşınızın olması lazım eğlenceli olması için
maalesef ki oyun yüklü değil ( oyuna alışması biraz zor beceriksizlikle alakası yok )beraber takılalım mı? oyun sıkıcı geldi benim beceriksizliğimden galiba
adamlar komando gibi oynuyo aw gerçek asker olsam bu kadar sıkılırımmaalesef ki oyun yüklü değil ( oyuna alışması biraz zor beceriksizlikle alakası yok )
O yüzden tek kişi güzel değil 4 kişilik gurup oluncaya hemen moda giriliyoradamlar komando gibi oynuyo aw gerçek asker olsam bu kadar sıkılırım
mantıklı da benim arkadaşlarım fakir :/ : DO yüzden tek kişi güzel değil 4 kişilik gurup oluncaya hemen moda giriliyor
ya biliyorum da ne bilim ben arkadaşlarımla girmek istiyorum, hani biyerde buluşursun o oyunun muhabbetini yaparsın, okula gidersin oyunu konuşursun asker oyunu bide fenaİlla kendi arkadaşlarınla girmene gerek yokki Dc guruplarından adam bulursun bence olmadı buradan konu aç yine adam bulursun
O zaman yapacak birşey yok oyunu hediye etmekten başkaya biliyorum da ne bilim ben arkadaşlarımla girmek istiyorum, hani biyerde buluşursun o oyunun muhabbetini yaparsın, okula gidersin oyunu konuşursun asker oyunu bide fena
etsem ederim de ettiğim çok oldu hatta ama pc de kötü, neyse çok uzadı gecenin sad kısmına hazır değilim : DO zaman yapacak birşey yok oyunu hediye etmekten başka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?