Kanka razer marka öneririmMerhaba Şuan kullandığım mouse Corsair m65 RGB elite. Bütçem 800 Tl eğer güzel mouse olursa +100 - 200 Tl daha verebilirim. Kullandığım mouse güzel fakat artık takılmaya başladı tıklamıyor felan. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Eyvallah knk. 1100 tl bir tane sitede 15000 Dpi ve üstü yazıyor iyidir zaten.Eğer birkaç yüz lira daha verebilirsen razer deathadder v2'ye bak lütfen gerçek anlamda paranın hakkını veren bir mouse her el yapısına uyan ergonomik yapısı ile muazzam ve sensör olarakta dünya'nın en iyisi diyebilirim bu fiyata daha iyi sensör bulamazsın emin ol kendim bu işlerden bayağı bir şekilde anladığım için öneriyorum sana yoksa boş boş sallamıyorum yani sensör olarak 650ips ve 50g hızlanması var bu şu anlama geliyor bayağı üst düzey anlamında yani sonuna kadar tavsiye ediyorum
deathadder v2 öneririm g502 öneririm.Merhaba Şuan kullandığım mouse Corsair m65 RGB elite. Bütçem 800 Tl eğer güzel mouse olursa +100 - 200 Tl daha verebilirim. Kullandığım mouse güzel fakat artık takılmaya başladı tıklamıyor felan. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Kendim kullandığım bildiğim bir marka ayrıca razer yani boru değil bu fiyata daha iyisini bulamazsın kötü ekipman önermem alırsan anlarsın zaten demek istediklerimiEyvallah knk. 1100 tl bir tane sitede 15000 Dpi ve üstü yazıyor iyidir zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?