800TL Bandında mekanik klavye önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bütçe
800
Seçkin Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
gateron alınabilir kaliteli sayılabilcek kasası var bence bunu al. bulursan yellow switchlisini al yoksa red veya brown. bütçeni 200tl arttırırsan royal kludge rk61, bilek destekli olarakta xpg summonerla hyperx var
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
dostum

Shuai Yan Oyun Klavyes alabilirsin bence baya iyi hemde mini bir klavye​

Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
4 HİZMET YILI
Apex 3 Tkl
hocam şuan indirimde üstüne 50 lira koyup almanı tavsiye ederim hem hissiyatı hemde performansı açısından kaliteli klavye

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Kesinlikle bu klavye alınmamalıdır. Klavyeyi inceleiğim zaman sürüsünün olmadığını görüyorum ve kullanıcıların çoğu tuşların basmadığını ve çokta kullanmadıklarını idda ediyorlar. Klavyenin özelliklerine baktım ve doğru olabileceğini gördüm çünkü klavyenin tuşları tek bazlı değil satır bazında işlenmiş bir tuş bozulması satırdaki tüm tuşları deaktif bırakacaktır.

Sana önerebileceğim klavye ise bu olur. RGB fakat blue switch hot-swap: Açıkçası çok ilgimi çekti ve mouse ile birlikte bundle olarak sattıkları versiyon da var. Hot-swap olduğu için bütçeyi biraz daha arttırıp Akko'nun sessiz switchleri ile değiştirebilirsiniz. 45 adedi 250 liraya tekabül ediyor. Çok kullanmayacağınız switchler mavi olarak kalabilir.

sence bu klavyeyi alalım mı ? blue switch kullanabilirim sorun olmöaz

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Gamepower Saber RGB olabilir dostum arkadaşım birkaç aydır kullanıyor memnun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...