Uzman Üye
ezreal tavsiye ederim kesinlike hem scriptle çok iyi hemde oyun taşıyabiliyor fazla hasarı var önemli olanlar biraz sabretmek 6 dan sonra bide kilin olursa durdurulamaz bir hala geliyor e skilini çok iyi kullanmalısınbende goldda kaldım golddan cıkması ölüm gibi golddan cıkarsam hesabı dıa yaparım pre arayan dm
daha yeni oynadım 70 kl hasar attım 22 kıl aldım macı kaybettık kanka gold elo bu kadar berbat ya pre lazım bana tasıyabılecekezreal tavsiye ederim kesinlike hem scriptle çok iyi hemde oyun taşıyabiliyor fazla hasarı var önemli olanlar biraz sabretmek 6 dan sonra bide kilin olursa durdurulamaz bir hala geliyor e skilini çok iyi kullanmalısın
ezreal tavsiye ederim kesinlike hem scriptle çok iyi hemde oyun taşıyabiliyor fazla hasarı var önemli olanlar biraz sabretmek 6 dan sonra bide kilin olursa durdurulamaz bir hala geliyor e skilini çok iyi kullan
demirlere sorsan onlar bile biliyor script olup olmadıgını ahahahahahaBen westte 70 winrate master kasmıştım. Rekor oydu winrate açısından. Tr'de herkes scriptin uzmanı olmuş
Westte düşük eloda kimse sc misin demiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?