- Yasaklandı
-
Banlı Üye
Ezhel - Geceler |
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
|
Müslüm Gürses (baba) - Kaç kadeh kırıldı |
Giriş Yap
|
Hadise - Küçük bir yol |
Giriş Yap
|
Zehra - Cenneten Çiçcek |
Giriş Yap
|
Ece Mumay - Galaksi |
Giriş Yap
|
Bilal Sonses & Seda Tripkolic - Sonu Gelmez |
Giriş Yap
|
Günay Aksoy - Her yer karanlık |
Giriş Yap
|
Ece Mumay - Ax pişti te yar |
Giriş Yap
|
İkiye On Kala - Kadamda kentsel dönüşümler |
Giriş Yap
|
Tuğçe Kandemir - Yelkovan |
Giriş Yap
|
Bir soru sorucam evde sistem var gibi hissettiriyor dedin ben de eve gerek düzgün film izlemek gerek müzik dinlemek için sistem almayı düşünüyordum varsa bildiğin uygun fiyatlı ve kaliteli sistem link atman ya da ismini söylemen mümkün mü acaba?Evde efsane sistem var gibi hissettiriyor kulaklıkla bile güzel uğraş tebrikler
Evde film izlemek için 5+1 Leader ses sistemi almanız yeterli olacaktır biraz daha kaliteli bakarsanız Pioneer markasını öneririmBir soru sorucam evde sistem var gibi hissettiriyor dedin ben de eve gerek düzgün film izlemek gerek müzik dinlemek için sistem almayı düşünüyordum varsa bildiğin uygun fiyatlı ve kaliteli sistem link atman ya da ismini söylemen mümkün mü acaba?
Öneriniz için teşekkürler değerlendiricem yardımcı olduğunuz için teşekkürlerEvde film izlemek için 5+1 Leader ses sistemi almanız yeterli olacaktır biraz daha kaliteli bakarsanız Pioneer markasını öneririm
Rica ederim her zaman bütçenize uygun olanı alın ancak çok ucuza kaçmayın malum ses sitemi bir kere alınırÖneriniz için teşekkürler değerlendiricem yardımcı olduğunuz için teşekkürler
Fazla bilgim olmadığı için bir soru daha sormak istiyorum 5+1 leader ses sisteminin 600 tlye de var 1000 tlye de var neye göre karşılaştırma yapmam lazım acaba hangisi daha iyidir sizceRica ederim her zaman bütçenize uygun olanı alın ancak çok ucuza kaçmayın malum ses sitemi bir kere alınır
İçindeki malzemeye göre karşılaştırma yapılıyor kablo yalıtkanlığı ve kalitesi de çok önemli belli başlı tarihe adını yazmış markalar Sony,Pioneer gibi çok kaliteli işler yapıyor bütçenize uygun tam fiyatı yazarsanız size uygun bir ürün bulabilirimFazla bilgim olmadığı için bir soru daha sormak istiyorum 5+1 leader ses sisteminin 600 tlye de var 1000 tlye de var neye göre karşılaştırma yapmam lazım acaba hangisi daha iyidir sizce
ses sistemine fazla para vermek istemem aslında ama 2000 tlye kadar değerlendibiliriö sanırımİçindeki malzemeye göre karşılaştırma yapılıyor kablo yalıtkanlığı ve kalitesi de çok önemli belli başlı tarihe adını yazmış markalar Sony,Pioneer gibi çok kaliteli işler yapıyor bütçenize uygun tam fiyatı yazarsanız size uygun bir ürün bulabilirim
ses sistemine fazla para vermek istemem aslında ama 2000 tlye kadar değerlendibiliriö sanırım
evet diğer sistemlere göre hesaplı ve pioneer olduğunu gördüm peki elektrik fatursına fazla yansır mı klima açınca bile baya artıyo mağlum fatura ayrıca konunun dışında konuşmak istemem isterseniz pm gelinBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapmarka güzel ve acayip indirimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?