Onaylı Üye
20 25 k bandında gösteriyor mümkünatı varsa mediamarkt veya vatan bilgisayarda varsa link atarmısın ?
Çok fazla ödemek istemiyorsanız, uygun maliyetli bazı kartları deneyebilirsiniz, çünkü 3080 saçma bir şekilde abartılıyor.Arkadaşlar malum ekonomi kötü 6 aydır para biriktiriyorum fakat ben biriktirdikçe ekran kartı fiyatlarıda artıyor bir türlü alamadım bu akşam almaya gidicem söylediğim fiyat civarlarında güzel ekran kartı öneriniz varsa sizin tavsiyeniz üzere gidip alacağım bilgisi olmayan lütfen yazmasın teşekkür ederim
Sizce alabileceğim en iyi ekran kartı nedir sizce ne almalıyım yani eğer üstüne para kalırsa ram da almayı düşünüyorum daha uygun maliyetli ve güzel ekran kartı varmı ?Çok fazla ödemek istemiyorsanız, uygun maliyetli bazı kartları deneyebilirsiniz, çünkü 3080 saçma bir şekilde abartılıyor.
knk 1070 ti iyi bence ama genede sen bilirsinArkadaşlar malum ekonomi kötü 6 aydır para biriktiriyorum fakat ben biriktirdikçe ekran kartı fiyatlarıda artıyor bir türlü alamadım bu akşam almaya gidicem söylediğim fiyat civarlarında güzel ekran kartı öneriniz varsa sizin tavsiyeniz üzere gidip alacağım bilgisi olmayan lütfen yazmasın teşekkür ederim
peki nereden alabilirim bu ekran kartını güvenilir bir site veya mağaza varsa vatan mediamarkt gibi link atarmısın rica etsem hemen bakayımknk 1070 ti iyi bence ama genede sen bilirsin
evet bu kafama yatıyor zaten aklımda da bu vardıgtx2060
2060 vs 1660 karşılaştırmasına fps ve sıcaklık değerleri olarak 2060 daha makul duruyor ama bilemedim
gtx 1660 ti
Vatandan aldım teşekkür ederim önerileriniz içinKardeşim , şöyle 2. el ekran kartından uzak dur. Özellikle vatandan bak ekran kartını ve o fiyat aralığındaki en iyi ekran kartını al. Fiyatlar sürekli değişiyor.
Nokta atışı kanka bunu aldım zaten şuanlık memnunum fakat ısınma sıkıntısı oldu anlam veremedim çok fazla ısınıyorAsRock Radeon RX6600XT Phantom Gaming D 8GB OC 8GB 128Bit GDDR6 Ekran Kartı (RX6600XT PGD 8GO)
Keşke biraz daha erken görseydimBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
3060 rtx 8bin şuan kaçırma derim.
iyi günlerde kullan.Keşke biraz daha erken görseydim
AsRock Radeon RX6600XT Phantom Gaming D 8GB OC 8GB 128Bit GDDR6 aldım
teşekkür ederim darısı olmayanlara .iyi günlerde kullan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?