Yok 2 yıl garantisi varmış 2 yıl sonra çalışırsa dua edersinKontağı çalıştırdıktan sonra ikiye ayrılıyor di mi motor
Hocam aslında bu fiyatlarda olması güzel birşey ucuzdan motor sahibi oluyorsun. Bu arada bu resim herhangi bir montaj mesaj falan yok orjinal a101 in sitesinden alındı. Elinde bu motordan olanlar için kötü birşey bu fiyat.umarım bu fiyattan piyasaya sürmezler
oncelikle ne amaçla alacaksın o onemli benim de cok fena motor aşkım var ama bunu almam voltanın elektrikli bisikleti vardı dayımda site içinde kullanıyordu ne hız var ne bişi ha ama amacın parka gidim iki tur atim dışarı gelimse gül gibi elektrikli bisiklet bu benzinliye gelirsek bence alınmaz çin türk karışık bi firma motor almak istiyorsan bekle gerekirse bir sene daha bekle ikinci el düzügn bir şey al ya da sıfır ama bu seni üzer diye düşünüyorumArkadaşlar bildiğiniz gibi 16 Mart Perşembe günü yani yarın a101 e bir motor geliyor ve bu motor ikinci el sitelerinde sıfır diye ilana koyulmuş ve ortalama 27-30k arasında a101 in ise satış fiyatı 20k sizde a101 ne yapmaya çalışıyor?
Hocam aslında çok iyi birşey yapıyor ama bizim insanımız fırsatçı olduğundan dolayı bunları alıp tekrar eski fiyatından koyuyor.a101in koyduğu fiyat motoru aldığı fiyat, yani 27 den alıp 20ye koymuyor, motor 20 iken alıyor değeri ükselince satışa sunuyor, amaç motordan kar elde etmek değil motor vasıtası ile müşteri çekmek, aynısını steelseries kulaklıklarda yapmıştı 350 liraydı zaten kulaklık 500e çıkınca a101 350 liradan yani stokladığı fiyattan satışa sürdü
Evet, umarım ihtiyacı olan/kullanan alır, kâr etmek için değil de..Hocam aslında çok iyi birşey yapıyor ama bizim insanımız fırsatçı olduğundan dolayı bunları alıp tekrar eski fiyatından koyuyor.
asfkdjasj gerçekten....a101 yakında arsa satıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?