Onaylı Üye
Aga discorda katıl yardım ederlerYa nasıl kullanıyorsunuz ben yapamıyorum
Öncelikle 50 yorum yapıp Onaylı üye olmasılısın sonrasını siteden takip ederek kolayca erişebilirsinYa nasıl kullanıyorsunuz ben yapamıyorum
Ya nasıl kullanıyorsunuz ben yapamıyorum
onaylı üye olman lazım kullana bilmen içinYa nasıl kullanıyorsunuz ben yapamıyorum
Betaya yükle işareti derken çık gir yaptım pachledi ama ben öyle bişey göremedim nerde acabaBeyler lolde güncelleme geldi scripti tekrar indirmeme gerek varmı ya da ekstra bişe yapmama aynı şekildemi gircem ?(bide betaya yükle işareti geldi o beta ne işe yarıyor ufak bir bilgi verirseniz süper olur)
scriptle oyundayım suanBeyler lolde güncelleme geldi scripti tekrar indirmeme gerek varmı ya da ekstra bişe yapmama aynı şekildemi gircem ?(bide betaya yükle işareti geldi o beta ne işe yarıyor ufak bir bilgi verirseniz süper olur)
nasıl yapıcam onuGüncelleme geldiyse hotfix paylaşılır, hotfix kullanarak oyuna gir.
nasıl yapıcam onu
onaylı olunca yaparsunBeyler lolde güncelleme geldi scripti tekrar indirmeme gerek varmı ya da ekstra bişe yapmama aynı şekildemi gircem ?(bide betaya yükle işareti geldi o beta ne işe yarıyor ufak bir bilgi verirseniz süper olur)
aga anlatırmısın bana nasılscriptle oyundayım suan
All we can do is wait for the announcement.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?