26 Ocak 2016 #1 xxardaxx X Üye Katılım 22 Ocak 2016 Mesajlar 4 Tepki puanı 0 10 HİZMET YILI abi şimdi ben wolftü a giriyorum ama log hatası oluyor (kamp değiştir demeyin oyundan direk atıyor) bide hiç bir hileyle de girmiyorum drv radar pro da yok bypass da yok ama wolftü kamp seçimi yerine gelmeden oyundan atıyor
abi şimdi ben wolftü a giriyorum ama log hatası oluyor (kamp değiştir demeyin oyundan direk atıyor) bide hiç bir hileyle de girmiyorum drv radar pro da yok bypass da yok ama wolftü kamp seçimi yerine gelmeden oyundan atıyor
26 Ocak 2016 #2 ErdemMH Emektar Üye Katılım 10 Ara 2015 Mesajlar 866 Çözümler 3 Tepki puanı 69 Ödüller 9 Sosyal 10 HİZMET YILI Eski kullandığın hilelerdendir. Oyla 0 Olumsuz oyla
26 Ocak 2016 #3 TRUlkucuBey T Uzman Üye Katılım 25 Ocak 2016 Mesajlar 182 Tepki puanı 1 Yaş 29 10 HİZMET YILI Büyük İhtimal Xigncode Klasörün Bozulmuştur. DRV Radar Pro Yu Fullden Sil Wolfteamı Sil Yeniden Yükle. NOT:Bi Rep i Çok Görme ------------------------------------------ Ülkü uğrunda gönüller delidir, Kişiler ülkü uğrunda ölmelidir... ------------------------------------------ (Ziya Gökalp) ------------------------------------------- Oyla 0 Olumsuz oyla
Büyük İhtimal Xigncode Klasörün Bozulmuştur. DRV Radar Pro Yu Fullden Sil Wolfteamı Sil Yeniden Yükle. NOT:Bi Rep i Çok Görme ------------------------------------------ Ülkü uğrunda gönüller delidir, Kişiler ülkü uğrunda ölmelidir... ------------------------------------------ (Ziya Gökalp) -------------------------------------------
26 Ocak 2016 Konuyu başlatan #4 xxardaxx X Üye Katılım 22 Ocak 2016 Mesajlar 4 Tepki puanı 0 10 HİZMET YILI İyide Zaten Wolf ü sildim yükledim gene aynı Oyla 0 Olumsuz oyla
26 Ocak 2016 #5 yasincasanowa Uzman Üye Katılım 26 Ara 2015 Mesajlar 154 Tepki puanı 1 Ödüller 9 10 HİZMET YILI PC FORMAT ATMAK TAM ÇÖZÜMDÜR İyi Forumlar Oyla 0 Olumsuz oyla
26 Ocak 2016 #6 sonhacker S Onaylı Üye Katılım 17 Ocak 2016 Mesajlar 118 Tepki puanı 0 Yaş 27 10 HİZMET YILI Cvp: ABİ LÜTFEN DELİRCEM YARDIM EDİN... Kardeşim Başlat menüsüne arat Regedit diye. Regediti aç Eğer bulamazsan çalıştır yaz çalıştırı açıp regedit yaz HKEY_LOCAL_MACHINE kısmına gir orda şöyle olacak ; SYSTEM>ControlSet001 ve ControlSet002 bir de CurrnetControlSet>Services bu 3 ünde en altta xhunter1 ve xspirit olacak onları temizle bilgisayarı yeniden başlat sorun çözülecek QGvhLKYH_AM buradan bi bak bakalım +Rep vermeyi Unutma Oyla 0 Olumsuz oyla
Cvp: ABİ LÜTFEN DELİRCEM YARDIM EDİN... Kardeşim Başlat menüsüne arat Regedit diye. Regediti aç Eğer bulamazsan çalıştır yaz çalıştırı açıp regedit yaz HKEY_LOCAL_MACHINE kısmına gir orda şöyle olacak ; SYSTEM>ControlSet001 ve ControlSet002 bir de CurrnetControlSet>Services bu 3 ünde en altta xhunter1 ve xspirit olacak onları temizle bilgisayarı yeniden başlat sorun çözülecek QGvhLKYH_AM buradan bi bak bakalım +Rep vermeyi Unutma