Heralde bi online oyun oynuyor clash of clans yada fifa gibi o yüzden discord var ama sadece onun telefon internetini yavaşlatıcamModem arayüzden hızı yavaşlatma var discord varsa yardımcı olabilirim
Aynen ben bilgisayarda pugb mobile oynuyorum mac ayarlarından en yüksek değer 10.000 o da ablamın sadece onun int yavaşlatcamEğer bilgisayar üzerinden kullanıcaksan WTFast işini görür internetindeki bütün kullanıcıların kullanımlarını düşürüyor seninkini arttırıyor (değişmiş olabilir bilgin olsun)
discord : EnsarKurt#3680Modem arayüzden hızı yavaşlatma var discord varsa yardımcı olabilirim
Tamam yarın bana By ŞaHaNe#3414 istek at yardımcı olayım şimdi müsait değilimdeHeralde bi online oyun oynuyor clash of clans yada fifa gibi o yüzden discord var ama sadece onun telefon internetini yavaşlatıcam
Post automatically merged:
Aynen ben bilgisayarda pugb mobile oynuyorum mac ayarlarından en yüksek değer 10.000 o da ablamın sadece onun int yavaşlatcam
pugb mobildeyim 2000 ping var bıktım gündüz girsem int yavaşlatıyor gece girsem yavaşlatıyor nasıl bi online oyunsa offf bıktım vallaHeralde bi online oyun oynuyor clash of clans yada fifa gibi o yüzden discord var ama sadece onun telefon internetini yavaşlatıcam
Aynen ben bilgisayarda pugb mobile oynuyorum mac ayarlarından en yüksek değer 10.000 o da ablamın sadece onun int yavaşlatcam
discord : EnsarKurt#3680
sen bana gönderTamam yarın bana By ŞaHaNe#3413 istek at yardımcı olayım şimdi müsait değilimde
Ya sövdürme kendine şimdi kardeşim girse onun neyse fifa mobile birde bi oyun var ona giriyor o çok harcatıyor internetAğır sıtelere gırıyor olabilir.
Tamam yarın bana By ŞaHaNe#3414 istek at yardımcı olayım şimdi müsait değilimde
koçum sövsen ne yazcak haber sıtelerı Anlık çok verı harcarlar tek bir sayfayı yenıledığınden en az 5 vıdeo 10*15 haber sıralamsı alıyor buda paket harcıyor.sen bana gönder
Ya sövdürme kendine şimdi kardeşim girse onun neyse fifa mobile birde bi oyun var ona giriyor o çok harcatıyor internet
Ekli dosyayı görüntüle 23391
tamam kbkoçum sövsen ne yazcak haber sıtelerı Anlık çok verı harcarlar tek bir sayfayı yenıledığınden en az 5 vıdeo 10*15 haber sıralamsı alıyor buda paket harcıyor.
onun öyle haberle işi olmaz ya wp den video atar yada oyun oynar insagram başka bi şey görmedimtamam kb
dostum engellemeyi biliyorum geliyor sen bişeyler yaptın diyor sadece yavaşlatıcamModem arayüzüne girip wps kısmından engelleyebiliyorsun galiba
modem ara yuzunden wifi yi kısıtlayabılırsınHeralde bi online oyun oynuyor clash of clans yada fifa gibi o yüzden discord var ama sadece onun telefon internetini yavaşlatıcam
discord : EnsarKurt#3680
dostum nasıl kısaltabilirim açıklar mısınmodem ara yuzunden wifi yi kısıtlayabılırsın
tamam kardeş çok yardımcı oldunBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
ısıne yaradıysa ne guzeltamam kardeş çok yardımcı oldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?